Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
kralar (18.12.2012/00:39)Sual aileni yoxsa sevgilini secersen sualidir... Ya ailenin secdiyini ya oz sevdiyini secersen secim qarwisinda qalsan??
onu basa dusdum axi heyyatda bele de olub ailesinin secimi secen de xosbext deyil
kralar (16.12.2012/22:46)aileni deyene ata ana nezerde tutulur? Yoxsa arvad uwaq?
heyatda secim qarsinda qalsaydin sevgilini yoxsa aileni secerdin?
EBEDI-YUXU (18.12.2012/00:43)men secim qarsisinda qalmadim sevdiyim qaldi.
Sual aileni yoxsa sevgilini secersen sualidir... Ya ailenin secdiyini ya oz sevdiyini secersen secim qarwisinda qalsan??
A_M_I_G_O (18.12.2012/00:46)tebii ki ana ata
aileni deyene ata ana nezerde tutulur? Yoxsa arvad uwaq?
kralar (18.12.2012/00:48)Sevdiyim?? Yeni sen sevmisen o yo?? Ailesini secibse duz edib aileynen sevgini secim qarwinsinda qoyan insan aciz insandir mence..
men secim qarsisinda qalmadim sevdiyim qaldi.
EBEDI-YUXU (18.12.2012/00:50)yox men hec vaxt buna pis baxmaram anasinin sozunen cixmamagina.axi men de bele ederdim anam ve atam menim ucun deyerlidir.elbetki o da sevib amma indi xosbext deyil ailesini atib gedib anasi da pesmandi bizi ayirmagina amma artiq hecneyi deyise bilmerik bu heyyatdi butun sevenler qovusaydi heyyat menasiz olardi
Sevdiyim?? Yeni sen sevmisen o yo?? Ailesini secibse duz edib aileynen sevgini secim qarwinsinda qoyan insan aciz insandir mence..
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1026 / 854

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.