Son 10 mövzu
Hansı nikler?HaYaT_Bu_IwTe, ne desen inanarlar amma etikadan qiraga cixmagima inanmazlar))) *____ALONE____*, bu weraiti bawdan bele yaratmisansa belede gedecey bezen...neise men gedim....
| *____FeRReRo____* [Off] (18.12.2012 / 04:38)
|
Movzunun sahibine bir iki sozum var,wexsen men evveller senin bir iki movzunu beyenirdim,ama yaazdigin bir iki komentariyalardan sonra ne seni nede movzularivi beyenmirem,ister gelsin acigiva ister gelmesin,cox aqressivsen ve kiminle nece daniwacagivi bilmirsen,menden sene meslehet bir az sade ol. | perikizzz [Off] (18.12.2012 / 08:30)
|
coxdu .men ozum bu niki sehven acdim bawqaydi fikrimdeki nik day deyiwdirmedim ama aciq dan iwim hal hazirda fealiyetde olan nikim cox menasizdi.peri kizi leqebimdi ama day perikizzz ne agilnan yazmiwam bilmirem. | ____alone____ [Off] (18.12.2012 / 11:55)
|
Allah agil versin
Bu uwaq esebidieeeee | EBEDI-YUXU [Off] (18.12.2012 / 11:57)
|

*____FeRReRo____*, cooox saol Allah razi olsun eziz user.. birde demek isterdimki, usterki user mene deyirki kiminle nece danishdiqini bilmirsen......neynim men hamiya bir gozle baxiram user kimi hec kime hec kimden artiq baxmiramda ondan bele ola biler..... | _XADA_ [Off] (18.12.2012 / 18:03)
|
En xowlamadigim -burda coxunun bir-birini komplement atewine tutmasidi.iller kecsede yene de kimise deqiq tanimaq mumkun deyil.Black_Attack (18.12.2012/03:53)
HaYaT_Bu_IwTe, bir movzuya gore deymez gozumun nuru belencine eleme yaxshi dor qiraqdan baxan var deyer ushaqdi nedi bu virtualda mahiyeyti olmiyan bir movzunun sobetin eliyir
brat meynensen..?
Cemi mesajlar: 276
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 28 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı