close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Forumun SÖHBƏT OTAĞI | X_mutant_X [Off] (05.09.2014 / 16:31)
|
*__SeVgI_MeLeYi__* (05.09.2014/16:34)
He neyse indi bildim tanimiram seni yaxsikida tanimiram men bele yeke yeke daniwanlarla iwimm yoxdu manitor arxasinda zor daniwib heyatda goruwe gedende aaaa necesen niye bele edirsen sende tani meni
Bəs məndə elə bu səbəbdən sənə ünvanladığım ilk mesajımın sonunda "Məni tanımırsan və heç tanımaqda istəməzsən hələ hələ bu şəkildə (ban alaraq, cəzalanaraq zihnində pis insan modeli kimi qalaraq) tanımaq ümumiyyətlə istəməzsən DEDİM. .P
Söhbət burdan gedir monitor kolidor söhbəti getmir. Sənin üstüvədə şəxsiyyətindən dolayı qoçulanan şişən füflənəndə yoxdurki durub mənə "monitor arxasında zor danışıb həyatda fısmıs" yazasan. Mən son sözlərimi yazdım bir daha təkrarlayıram. HƏR KƏS NECƏ SƏNDƏ ELƏ HEÇ KİMDƏN NƏ ƏSKİKSƏN, NƏDƏ ARTIQ! Məndən qorxmağınıda istəyən yoxdu. .ha. Sadəcə səndən qayda qanunlara əməl etməyin istənilir. Başqa heçnə. Şüvənliyivə salıb "Səndən qorxmuram ay camaat öldürürlər məni" şəklində şüvənlik eləmə. .ha. Adminstrator n...
Ardını oxu >>X_mutant_X (05.09.2014/17:31)
Bəs məndə elə bu səbəbdən sənə ünvanladığım ilk mesajımın sonunda "Məni tanımırsan və heç tanımaqda istəməzsən hələ hələ bu şəkildə (ban alaraq, cəzalanaraq zihnində pis insan modeli kimi qalaraq) tan
Insanlig lazimdiii bir bunu deyim bil..!!!! Guya men qorxuram bir allahdi qorxdugun gersin viz viz edir mencun tak wto men xeber darlig eleme gelmiyecem bura arada gelirem sozu deyrem basima gulle dayasan bele yene men diyecem sozumu mende bele insanam ay bala sen niye bele cinlensene mene maraqldi
sozun var verim nom de mene hede qorxu gelmeeeeeeeeeeekral popdu vidyosu olan mene whats app gondersunde Sen ondan 2defe artiq ))) *__SeVgI_MeLeYi__* (05.09.2014/18:08)
Sen ondan 2defe artiq )))
mene yazdun?*_______KraL_______* (05.09.2014/18:54)
mene yazdun?
Yox senin sozune atvet verdimde))Black_Attack (05.09.2014/20:26)
Necesuz
seksi...sen necesuzsen?*_______KraL_______*, Wukur nayi var ureim sixilir Black_Attack (05.09.2014/21:20)
*_______KraL_______*, Wukur nayi var ureim sixilir
menim uregim sixilanda cimirem etaga
Cemi mesajlar: 8418
<< 1 ... 354 355 [356] 357 358 ... 842 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (23)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2065 / 2135