canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Forumun SÖHBƏT OTAĞI
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (27.09.2014 / 15:33)
X_mutant_X (27.09.2014/15:59)
Məni söyənlər öz anasını kəsənlərdi Elxan. BU BİR. İkincisi gülməli bir söz yazmısan uşaq kimi yazmısan. Düzü sən boyda bir oğlana yaraşdırmadım. NƏDİ O? "Görüşüb bir şey eləmədin, ən azından döyül
Bu qeder cherenleyib, gevezeleyib ozunde olmuyan keyfiyyetleri bura yazmaginla ozune teselli vermeyin ozunu aldatmagin menasiz bir sheydir. Tek forum yox butun sayt bilir senin nece maska olduguvu. Inan mene yazdiqlarini oglanli, qizli oxuyan her kes bilirki sadece olaraq cherenleyib ozuve teselli verirsen. Birde forumda bosh yere menim sherhlerime miz qoyma.
Bu qeder kishiliyin teoremlerini verib bosh yere cherenlediyive gorushek uzbe-uz boshbogazliq edib cherenle.

deyiş. @Manitou@ (27.09 /15:35) [2]
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (27.09.2014 / 15:38)
@Manitou@ (27.09.2014/16:33)
Bu qeder cherenleyib, gevezeleyib ozunde olmuyan keyfiyyetleri bura yazmaginla ozune teselli vermeyin ozunu aldatmagin menasiz bir sheydir. Tek forum yox butun sayt bilir senin nece maska olduguvu. In
Hə yaxşı sən deyəndi. Mən sözlərimi yazdım və bütün çirkin hücumlarını puç elədim. VƏ bizim danışıqlarımız bu mövzudaki şərhlər qalacaq sonadək bunuda xatırladım sənə. İndisə əl çək, qırıl və öz işinlə məşğul ol. VƏ mənki sənin bəyənmədiyin hətda iyrəndiyin insan tipiyəmsə o zaman mənim söhbətimi edərək mənim səviyyəmə düşməyəsən gərək. DÜZ DEMİRƏM? Ay sağ ol UĞURLAR!
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (27.09.2014 / 15:39)
@Manitou@ (27.09.2014/16:33)
Bu qeder cherenleyib, gevezeleyib ozunde olmuyan keyfiyyetleri bura yazmaginla ozune teselli vermeyin ozunu aldatmagin menasiz bir sheydir. Tek forum yox butun sayt bilir senin nece maska olduguvu. In
Əlavə olaraq onuda deyimki: Forumda artıq əskik bir şərhin olsa mız qoymayacam bu səfər dərhal banı qoyacam. Mız qoymaq fəsli bitdi çünki. HƏR KƏSLƏ ÖZ ANLAYACAĞI DİLDƏN DANIŞMAQ GƏRƏK! VSO ƏLVİDA!
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (27.09.2014 / 15:59)
X_mutant_X, Yene cherenleyib boshbogazliq etdin. Indi ise yuxaridaki shekili sil unutma chilgin baxishli, achiq sineli, enli kurekli shekilin mendedir.
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (27.09.2014 / 16:07)
@Manitou@ (27.09.2014/16:59)
X_mutant_X, Yene cherenleyib boshbogazliq etdin. Indi ise yuxaridaki shekili sil unutma chilgin baxishli, achiq sineli, enli kurekli shekilin mendedir.
Sən və sənin şərəfsizliyindən qorxan sənin kimi olar. Gözüm aydın səndədi. Get harda nə məqsədlə nə şərəfsizliyə görə istifadə edirsən elə. Sənin kimi mındar xislətli yaratığdanda ancaq belə bir şərəfsizlik gözlənilər. Yuxarıdaki şəklidə silməyəcəm. Çünki silinməli deyil. Tam yazdıqlarıva uyğun idi özün yazdın, məndə yazdıqlarıvın necə göründüyünü əks etdirən şəkli tapdım yüklədim. Yazdıqlarıva aiddi. Özün yazdınki sex manyakısan və beynin ancaq ona çalışır. Sex yetməzliyi diaqnozuna görə. Məndə bu xəstəliyin əksini yüklədim. VSO BAĞLA İNDİ AĞZIVI GET NƏ BİLİRSƏN ELƏ SƏN KİMİLƏRİNİN 100 ünün şantajına boyun əyməmişəm SƏN KİMSƏN Kİ MƏNİ ŞANTAJLA YOLUMDAN DÖNDƏRƏSƏN. Davay BYE BYE!
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (27.09.2014 / 16:09)
X_mutant_X (27.09.2014/17:07)
Sən və sənin şərəfsizliyindən qorxan sənin kimi olar. Gözüm aydın səndədi. Get harda nə məqsədlə nə şərəfsizliyə görə istifadə edirsən elə. Sənin kimi mındar xislətli yaratığdanda ancaq belə bir şə
Surprizlere hazir ol.
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (27.09.2014 / 16:35)
@Manitou@ (27.09.2014/17:09)
Surprizlere hazir ol.
Problem deyil. Hər zaman hazıram. Mənə tək ALLAH yetər! Sən öz bildiyin şərəfsizlik yollarından əl çəkmə, mən yeganə Allahıma sığınmağım kifayətdi. Əlbət bu düzənin (nəqədərdə ateist olsan özündə yaxşı bilirsən ki) bu düzənin bu bəşərin bir sahibi var. Oda Allahdısa əgər gec tez etdiyin bu "kişiliklərə" görə bəlavı verəcək. İndisə dediyim kimi get nə bilirsən onuda elə.
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (27.09.2014 / 16:57)
Her vaxtiniz xeyir olsun Forum Ehli.. Necesiz?
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (27.09.2014 / 17:05)
Nazar~boncugu (27.09.2014/17:57)
Her vaxtiniz xeyir olsun Forum Ehli.. Necesiz?
Və Aleykə Salam, Təşəkkürlər, siz necəsiz?
Nazar~boncugu  Nazar~boncugu [Off] (27.09.2014 / 17:07)
X_mutant_X, Super.. Tesekkur yaxsi olasiz. Darixmisdim Forumcun Forumdaki usaglarcun cox darixmisdim.
deyiş. Nazar~boncugu (27.09 /17:08) [1]
Наверх  Cemi mesajlar: 8418

<< 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 842 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (23)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2044 / 1583