canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Forumun SÖHBƏT OTAĞI
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.06.2014 / 17:45)
@Manitou@, "Gəlin, İngilizce Danışaq!" adlı mövzu ilə bağlı mən sonuncu xəbərdarlıq elədim. Yenə əgər söz qanmayıb öz bildiyiviz edəcəksüzsə problem yoxdu. Allaha and olsun ki, FORUMA HƏSRƏT QOYACAM SƏN və mövzunu korlayan dostcuqlarıvı! Bu sonuncu xəbərdarlığım oldu!
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (02.06.2014 / 17:48)
X_mutant_X, Deyirem belke bir gun forumdaki butun oglanlar yigishaq bir yere gorush teshkil eliyek ne deyirsen?
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.06.2014 / 17:51)
@Manitou@ (022014/18:48)
X_mutant_X, Deyirem belke bir gun forumdaki butun oglanlar yigishaq bir yere gorush teshkil eliyek ne deyirsen?
Onun mənə dəxlisi yoxdu yığışursuz toplanırsuz cəmlənirsüz neynirsüz edin. MƏN SƏNƏ SÖZÜMÜ DEDİM. Sənədə o dostcuqlarıvada. Əgər sifətiviz padoş deyilsə söz götürməkdən xoşuvuz gəlmirsə deyilənə əməl edün. Babavızın formu kimi davranmuyun!
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (02.06.2014 / 17:53)
X_mutant_X (022014/18:51)
Onun mənə dəxlisi yoxdu yığışursuz toplanırsuz cəmlənirsüz neynirsüz edin. MƏN SƏNƏ SÖZÜMÜ DEDİM. Sənədə o dostcuqlarıvada. Əgər sifətiviz padoş deyilsə söz götürməkdən xoşuvuz gəlmirsə deyilənə əməl
Oldu bash uste)))
Sen niye gelmirsenki gorushe oglan deyilsen?
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.06.2014 / 17:56)
@Manitou@ (022014/18:53)
Oldu bash uste)))Sen niye gelmirsenki gorushe oglan deyilsen?
Başın var olsun! Söhbətdən kənarada çıxma. Görüşə gəlirəm gəlmirəm uçuram gedirəm onun heç kimə dəxlisi yoxdu. Oğlanlığımıda mühakimə etmək üçün gələk başıvın razmeri 2 cm böyüsün. heç kimində həddi deyilki dursun mənə həyat oğlanlıq kişilik dərsi keçsin. Söhbət bundan getmir söhbət qayda qanun əməl eləvizdən gedir. Qanun qaydaya əməl etdiyiviz müddətə qədər MƏNDƏN UZAQ, ALLAHA YAXIN OLUN o mənə bəs edər!
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (02.06.2014 / 18:04)
X_mutant_X (022014/18:56)
Başın var olsun! Söhbətdən kənarada çıxma. Görüşə gəlirəm gəlmirəm uçuram gedirəm onun heç kimə dəxlisi yoxdu. Oğlanlığımıda mühakimə etmək üçün gələk başıvın razmeri 2 cm böyüsün. heç kimində həddi d
Sen niye bele ciliz ve aqressivsenki, xeberin varki forumdaki oglanlarin hech biriyle yola getmirsen hamiyla intriqa yaradirsan. Tutaqki forumdaki oglanlarin biri pisdi, iksi pisdi, uchu pisdi, dordu pisdi ve.ve ilaxir day nolduki hamisi pisdi birce sen yaxshisan? Problem senin ozundedir, belke nese problemin var ona gore bele aqressivsen de problemivi chekinmeginen belke nese komekliyimiz deydi sene forumchular olaraq.
__DeserT_RoSe__  __DeserT_RoSe__ [Off] (02.06.2014 / 18:06)
 . . .
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.06.2014 / 18:14)
@Manitou@ (022014/19:04)
Sen niye bele ciliz ve aqressivsenki, xeberin varki forumdaki oglanlarin hech biriyle yola getmirsen hamiyla intriqa yaradirsan. Tutaqki forumdaki oglanlarin biri pisdi, iksi pisdi, uchu pisdi, dordu
Cılız sənin kimi insancıqlardı. BU BİR. Aqresivləşdirərsüz adamı aqresiv olarda. BU İKİ. Üçüncüsü Forumda mənim yox mənimlə yola getməyənlər qrupu var oda 4-5 nəfər oğlancıqlardıki SÖZ QANMIRLAR SÖZ GİRMİR BEYİNLƏRİNƏ ata babalarının forumu kimi davranırlar. Məndə söz qandırmağa çalışıram ki "A BALA DƏDƏVÜZÜN FORUMU SAYTI DEYİL İSTƏDİYİVİZİ EDƏ BİLMƏZSÜZ" Çatdı sözüm? Problem məndə deyil sənin kimi 4-5 nəfər insancıqdadır ki, səhv ola ola dirəşir qaban kimi hücum çəkir. Qayda qanunlara əməl edin, söyüş, mövzudan kənar şəhrlər yazmayun bu elə mənə ƏN BÖYÜK KÖMƏKLİYİVÜZ olacaq "forumçular" olaraq!
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (02.06.2014 / 18:22)
X_mutant_X (022014/19:14)
Cılız sənin kimi insancıqlardı. BU BİR. Aqresivləşdirərsüz adamı aqresiv olarda. BU İKİ. Üçüncüsü Forumda mənim yox mənimlə yola getməyənlər qrupu var oda 4-5 nəfər oğlancıqlardıki SÖZ QANMIRLAR SÖZ G
Ele bu sherhinden gorunurku, chox ciliz birisen bu sherhi yazarken sifetivin aldigi formani xeyalimda canlandirdim chox esebi ve charesiz bir forma almish olmalisan. Bu qeder esebleshib caniva qesd eleme caniva yazigin gelsin hele ne yashin varki kef ele cavansan. Heyatdan zovq al optimist ol, axi sende insansan yashamaq seninde haqqindir utanma gel qoshul bize chunki gencsen.
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (02.06.2014 / 18:29)
@Manitou@ (022014/19:22)
Ele bu sherhinden gorunurku, chox ciliz birisen bu sherhi yazarken sifetivin aldigi formani xeyalimda canlandirdim chox esebi ve charesiz bir forma almish olmalisan. Bu qeder esebleshib caniva qesd e
Mən çarəsiz deyiləm. Çarələrim çoxdu forumdan iti qovan kimi ömürlük qovub həsrət qoyacaq qədər çarələrim var. ÇÜNKİ BEYNİNƏ SÖZ GİRMƏYƏNƏ GƏLƏK BELƏ EDƏSƏN. Çox cılız olmaqda elə şeydiki yekə eşşək boyda oğlan olasan düşəsən forumda qızlara göstərəsən özüvü açıb buraxasan qoyasan özüvü axırıncı yola PADOŞ sifət olasan və bambılılıq edib mövzuları korlayasan. CILIZ olmaq bu deməkdi mənim kitabımda. Neysə yekunlaşdıraq söhbəti. Dediklərimi unutma. Cəza müddəti bu dəfə daha sərt və ağır olacaq. SONRA "NİCAT DEMƏDİ BİZƏ" DEMÜYÜN!
Наверх  Cemi mesajlar: 8418

<< 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 842 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (23)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1121 / 920