canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Forumun SÖHBƏT OTAĞI
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.09.2014 / 09:45)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Sene israil hava quvveleri raket zerbeleri endirib?
Zeqqumagaci  Zeqqumagaci [Off] (05.09.2014 / 09:46)
 Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..
yox wukur)
Black_Attack  Black_Attack [Off] (05.09.2014 / 09:47)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Bigsiz
*__SeVgI_MeLeYi__*  *__SeVgI_MeLeYi__* [Off] (05.09.2014 / 12:27)
 ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU
X_mutant_X (05.09.2014/03:27)
*__SeVgI_MeLeYi__*, Bəlkədə mənimlə burda olduğun illər ərzində salamlaşdığın olub. Ancaq ola bilərki məni tanımırsan, elə məndə səni tanımıram. Hər kimsənsə səndən və eləcədə bütün istifadəçilərdən
Birinci hec men tanimag isdememiwem bu bir 2cide meni blokla cezayla qorxuzma qadasi at isdesen men burda vezifem olanda sen veten kewiyindeydin tak cto burdaki vezzifene guvenme caliw heyatda nese hansisa vesifet olsun bura geldi gedrdi cox oyunme isdesen at bloka mene ferq elemz mene bura nede burdakilar maraqli dogulll!!!!!!! Onsuzda 7aydan bir gelirem salasan bloka men gelende yene cixmiw olacam mene iliwmeyin
net...  net... [Off] (05.09.2014 / 12:30)
hm..
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (05.09.2014 / 12:34)
Necesuz Narod?
*_______KraL_______*  *_______KraL_______* [Off] (05.09.2014 / 14:35)
 Sen saydigni say gor Men ne sayiram....
Black_Attack (05.09.2014/09:42)
*_______KraL_______*, Alti bazarin oyunlaridî?
altinci gunun
*_______KraL_______*  *_______KraL_______* [Off] (05.09.2014 / 14:36)
 Sen saydigni say gor Men ne sayiram....
SiSeRoN (05.09.2014/13:34)
Necesuz Narod?
sagligun sen necesen?
X_mutant_X  X_mutant_X [Off] (05.09.2014 / 14:44)
*__SeVgI_MeLeYi__* (05.09.2014/13:27)
Birinci hec men tanimag isdememiwem bu bir 2cide meni blokla cezayla qorxuzma qadasi at isdesen men burda vezifem olanda sen veten kewiyindeydin tak cto burdaki vezzifene guvenme caliw heyatda nese h
Görürsən məni tanımadığın necə yazdığın şərhdən ortaya çıxdı? 2011 qeydiyyatlısan. Mən burda 3 il bundan qabaq Forum moderliyindən Adminstratorluğa qalxanda sən hardaydın? Bilib bilmədən boş boş danışdun. Söhbət burda vəzifəmə güvənib güvənməməyimdən getmir. Qayda qanuna əməl edib etməməyindən gedir. Hər kəs necə səndə elə. Hamıya necə sənədə elə. Mən xəbərdarlığımı verdim. Qalanı indi özün bilərsən... Sən özüvü kraliça hesab edib qayda qanunu poza bilməzsən. HƏR KİM OLURSAN OL BUNA İCAZƏ VERMƏRƏM! Başqaları necə qayda qanunlara əməl edir səndə paşa paşa əməl edəcəksən. Ya zorla ya məcburi yada gözəlliklə xoşluqla. UĞURLAR...
*__SeVgI_MeLeYi__*  *__SeVgI_MeLeYi__* [Off] (05.09.2014 / 15:34)
 ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU
X_mutant_X (05.09.2014/15:44)
Görürsən məni tanımadığın necə yazdığın şərhdən ortaya çıxdı? 2011 qeydiyyatlısan. Mən burda 3 il bundan qabaq Forum moderliyindən Adminstratorluğa qalxanda sən hardaydın? Bilib bilmədən boş b
He neyse indi bildim tanimiram seni yaxsikida tanimiram men bele yeke yeke daniwanlarla iwimm yoxdu manitor arxasinda zor daniwib heyatda goruwe gedende aaaa necesen niye bele edirsen sende tani meni mene xeberdarliq viz gelir basha dusdun ne seneden nede o telandi nedi ondan qorxmuramm indi ise men deyrem mene iliwme nede xeberdarlig eleme isdesen niki bir defeliy sil burda bir adm yaxsi insan olub oda qasim bawqa vse neyse ne deyeremm yeke gedme birde he men kralicayaq bilen bilir
Наверх  Cemi mesajlar: 8418

<< 1 ... 353 354 [355] 356 357 ... 842 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (23)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2065 / 1915