Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
SiSeRoN (26.09.2014/16:34)Mən nəinki səndən sən kimsən ki mən səndən əmr alam?! Ayrıca məndən başqa 2 digər admində var. Buyursun getsin yazsın soruşsun öyrənsin. Aləmi qatacaq orda sonrada niyə belə oldu yazacaq. MƏN HARDAN BİLİM? Niyə başqalarında olmadı imenno onda oldu bu problem?
X_mutant_X, O parolun mene vermiwdi meslehet olsaydi menden soruwardi ne ozuvu dartirsan rezin kimi? Iwun bududa chatla bagli suallara cavab ver.o ne cavabdi verirsen? Ele de Ya sebr diyirsen ele bil
Artıq süz danışırsuz! Özüdə həddi aşaraq! Hörmət edən hörmətdə görər. Xanım ola ola "nidanı sox münasib yerivə" yazan deyil xanım kraliça olsa belə onu qırar ataram kənara. Getsin problemini kimlə çıxardıbsa onunla həll etsin. Eksperd nikinə yazsın o bilir o kömək edər.
UĞURLARdeyiş. X_mutant_X (26.09 /15:41) [1]
SiSeRoN (26.09.2014/16:41)"Buranın böyüyü mənim kiçiyimdi" dediyin adamın saytındasan.
X_mutant_X, Buranin boyuyu menim kichiyimdi indi day dimirem sen kimsen menim uchun. Yaxwi esebimi korlama eger seni adam bilib soruwubsa sende onu yaniltma cvb verki qoy onun fikrinde adam kimi qala
İndi fikirləşdə öz sözünlə özüvə qoyduğun hörməti.
Mən məndən adam kimi söz soruşana cavab verərəm, mənə hörmətsizlik edəni isə it yerinə belə saymaram. Təşəkkürlər, səndə özüvə yaxşı bax.X_mutant_X (26.09.2014/16:43)Borclu borclunun sagliqin ister.ok
&l"Buranın böyüyü mənim kiçiyimdi" dediyin adamın saytındasan.İndi fikirləşdə öz sözünlə özüvə qoyduğun hörməti.
Mən məndən adam kimi söz soruşana cavab verərəm, mənə hörmətsizlik edəni isə it
SiSeRoN (26.09.2014/16:45)Allah canıvı sağ eləsin.
Borclu borclunun sagliqin ister.ok
.gif)

Urek~bow (27.09.2014/00:03)
Bu otaqdan hemise mohkem sesler gelur her vaxt davadu qapsi qurulsun gorum binin![]()

<< 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 842 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (23)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2045 / 1697