Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
GeLDiMKi (27.09.2014/15:47)Va Aleykə Salam
Sabahiniz xeyir. Necesiz?
Eksperd (27.09.2014/15:48)Xoş gəldin qanadlı dəvəlilər sinifindən olan Elxan.
deve qanad sohbeti)
Necəsən?X_mutant_X (27.09.2014/15:48)Admin sagolasan.
Va Aleykə Salam

X_mutant_X (27.09.2014/15:49)ee durub caamata werefsiz yazirsan
Xoş gəldin qanadlı dəvəlilər sinifindən olan Elxan.Necəsən?
werefden daniwirsanformda memeyiyennen pepeyiyene kimi her weyivi soyduler ( ki duzgun elemediler her halda) sense gorwub birnede bir wey elemedin, werefine namusuna qeyretine toxunan oqlan gorwub doymeseydide doylub qayidardi
sense qiz uwaqi kimi chatda aqizdawdin sadece

besdidaa ay nicaat
@Manitou@ (27.09.2014/15:50)Bax görürsən dalın yandı yenə şərəfsizliyə əl atdın, mənim 4 ay bundan öncəki şəklimi bura atmaqla heçnə əldə edə bilməzsən nakişilik etməkdən başqa. .) Nə oldu bəs? Mən nakişi idim, sən və sənin kimilər KİŞİ idi? nə oldu bəs şərəfsizliyə əl atırsan indi? Yaraşır heç kişiliyivə? .ha. Məhrəm yerlər heç bilirsən nədi ay xəstə? .hm. Axmaq adam o şəkildəki oğlanın vidində dəniz qırağında tonlarla insan var. .P Ayrıca dediyim kimi sənin kimi beynim şeyimlə yer dəyişməyib ki durub altdakinin şəklini qoyum. Elə etsəmdim onda deyərdin ki erotic merotic okey? İndi bağla ağzıvı yoxsa 15 günlük osmanlayacaqsan. YAZDIQLARIVIN HAMISI PUÇ ELƏDİM VOZDUX ELƏDİM. Tak 4to bundan sonra qaydalara əməl et, başıvı sal aşağı adam balası kimi FORUM istifadəçisi ol, ola bilmir...
Eger Anatomiyada bele bir sinif keshf olmuyub yalandan yazmisansa yad eledim seni neyi var.Dinnen imannan namehrem ve mehremden danishan. Lut shekillerini, uzun cholkalarini, erotic baxishlarla fotoka
Ardını oxu >>
Eksperd (27.09.2014/15:53)Məni söyənlər öz anasını kəsənlərdi Elxan. .) BU BİR. İkincisi gülməli bir söz yazmısan uşaq kimi yazmısan. Düzü sən boyda bir oğlana yaraşdırmadım. NƏDİ O? "Görüşüb bir şey eləmədin, ən azından döyülüb qayıdardın" .ha. Zorsan Elxan sən. .haha. Mən YERİ GƏLDİYİNDƏ hər anasını, bacısını doğraya biləcəklərin SÖYÜŞÜ ilə hərəkət edən olsaydım indi burda sənin qarşında olmazdım. "Ban eləmə məni söyürəm zor edirəm, ban edirsənsə sənin varyoxuvu belə belə edim" bunu deyən köpəklə mən gedim ya əlimi poxa batırım, yada o vursun birtəhər eləsin məni. Sonra işin gücün yoxdusa tərlə 1000-2000 manat. .hm. Yoooox əzizim Elxan. Mən şərəfsizlərlə öz metodları ilə yox özümün bildiyi metodlarla bacarıram. Dələbəylik deyil, HÖKÜMƏT var, DÖVLƏT var, QANUN var, QAYDA var. Bit...
ee durub caamata werefsiz yazirsan .hm. werefden daniwirsanformda memeyiyennen pepeyiyene kimi her weyivi soyduler ( ki duzgun elemediler her halda) sense gorwub birnede bir wey elemedin, werefine nam
Ardını oxu >>
X_mutant_X (27.09.2014/15:59)meni yandiran senin halindi nicat)
Məni söyənlər öz anasını kəsənlərdi Elxan.BU BİR. İkincisi gülməli bir söz yazmısan uşaq kimi yazmısan. Düzü sən boyda bir oğlana yaraşdırmadım. NƏDİ O? "Görüşüb bir şey eləmədin, ən azından döyül
vehwi))
iwinde ol
Eksperd (27.09.2014/16:03)Çox nahaq yerə.
meni yandiran senin halindi nicat) vehwi)) iwinde ol
Mənim halıma nöş yanırsan?
Qoy mən öz halıma özüm yanaram. Cansan sən can Elxan.
Sənin burdaki bəzilərindən fərqin bilirsən nədi? Ən azından sən özünü alçaq dağların sahibi hesab etmirsən və nə qədərdə olmasa tormuzun var və Allah qorxun var qəlbində. Bax bu sənin qurtuluşuvun ümididir... ALLAH İSLAH ETSİN! (Elə mənidə, sənidə bütün ürəyində Allah qorxusu olanlarıda) .gif)
deyiş. X_mutant_X (27.09 /15:14) [1]
<< 1 ... 416 417 [418] 419 420 ... 842 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (23)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2043 / 1317