Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
bele xetrine deymisemse bagisla sehvim varsa uzr isteye bilirem men)
KoNCeNo (26.12.2014/02:30)Day ele? ) xeyir söyləməze deyirler day bu gedirdee sende bidene xeyir söz de deyir seni görüm Sağ gedib sağ qayıtmayasan )) sende qısaca nese deye bilerdin day o neydi elime su tökmək falan
Ele bildim ciddi deyirsen mende eseblesdim.Beleyemde men taniyanlar bilir anlasilmazliq oldu agzimnan cixani deyirem bezen pesman oluram buna gore))))bele xetrine deymisemse bagisla sehvim varsa uzr i

~~~Ahu~~~ (26.12.2014/02:33)
Day ele? ) xeyir söyləməze deyirler day bu gedirdee sende bidene xeyir söz de deyir seni görüm Sağ gedib sağ qayıtmayasan )) sende qısaca nese deye bilerdin day o neydi elime su tökmək falan

Accunumduye bu cun menim baxisdada))))))))))))))))))))))))))
KoNCeNo (26.12.2014/02:34)Caan yaxşı bağışladım![]()
Accunumduye bu cun menim baxisdada))))))))))))))))))))))))))
))Necesen ne var ne yox vezyet?

~~~Ahu~~~ (26.12.2014/02:37))))))Sag ol yaxsiliqdi sende ne var ne yox saclarini rengledin?))
Caan yaxşı bağışladım))Necesen ne var ne yox vezyet?
<< 1 ... 525 526 [527] 528 529 ... 842 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (23)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1082 / 708

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!