canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Forumun SÖHBƏT OTAĞI
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.08.2015 / 01:32)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
SiSeRoN, Yalnsa senin basiva tuk gelsin ele Sen fagirsansa men onda dunyaya gelmis pak mesum cocugam
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (13.08.2015 / 01:34)
Sen ol ata cani deyirem ki bu sacimin olmamasi mene kompleks yaratmir bax atamin cani)) teklif gelib ki gedek ekdirek bir ara istedim sora istemedim ki..KISHIyem))))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (13.08.2015 / 01:35)
KoNCeNo, Sen de ozuve gore deyilsen aa)) maraqli birisen unsiyyetcilsen)seninle uzaq yola chixmaq isterdim)) gorum yolda ozuvu nece aparirsan))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.08.2015 / 01:37)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
SiSeRoN (13.08.2015/02:34)
Sen ol ata cani deyirem ki bu sacimin olmamasi mene kompleks yaratmir bax atamin cani)) teklif gelib ki gedek ekdirek bir ara istedim sora istemedim ki..KISHIyem))))
Qiz deyilsen ki,ne kompleksin olacaq amma bele tuk olmagida yaxsidi men hemise kecel adam gorende beynime mafiya zad canguden gelir))))))))))))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (13.08.2015 / 01:39)
KoNCeNo, Belkede ne vaxtsa o ishe qatildim ..amma indi emin ola bilersen ki ele sheylerdne uzagam)Bele dostlarim kechel deyendede vecime almiram)) deyirem tuklu olub neylemisen..bi dene Black attack diki o hech vaxt insanin xarici gorunushune gore lag etmeyib)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.08.2015 / 01:40)
SiSeRoN (13.08.2015/02:35)
KoNCeNo, Sen de ozuve gore deyilsen aa)) maraqli birisen unsiyyetcilsen)seninle uzaq yola chixmaq isterdim)) gorum yolda ozuvu nece aparirsan))
Yolda dehset he unsiyyetcilem vallah birde gorursen tek bir yere gedirem meselen bakiya filan yolda ozume sohbete adam tapiram yanimda kim oturursa onu yatmaqa qoymuram

Amma bir defe gedirdim qazelde idim yanimda da orta yasli bir kisi oturmusdu nese bu yuxladi gediriy ele gordum bu gelire uje basin qoyur ciynime terinde iyi var yox iyi vururda goturuldume buna toba bir ciyin atdim ki,ay dayi axsam qarolda idun kisi dik atildi toba bagisla zad geldim evde mamaya dedim dedi berekallah qanacagiva
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (13.08.2015 / 01:41)
KoNCeNo, indi sene bir hadise danishacam gulersen)
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (13.08.2015 / 01:41)
SiSeRoN (13.08.2015/02:39)
KoNCeNo, Belkede ne vaxtsa o ishe qatildim ..amma indi emin ola bilersen ki ele sheylerdne uzagam)Bele dostlarim kechel deyendede vecime almiram)) deyirem tuklu olub neylemisen..bi dene Black attack
Amma dogurdan adam var yarasiraa
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (13.08.2015 / 01:45)
KoNCeNo, bir defe dostlarimla NAbrana getmishik hardasa 7 il qabaq..demeli men oturmusham dostum yanimda ortada yene boyurden acilan sidenka var idi o achilib bir day day oturub o biri terefdede o biri dostum( 3 neferik biz) nese yolda kiwi yatdi yanimdaki dostum dediki Anar 5 manat ver bunun bashina qapaz vurum))))) Anar dediki vura bilmezsen dedim ki CAvad sen agilli oglansan vura bilersen amma vurma..anar tirkaladiki vura bilmezsen)) Cavadda bezpantovunun yekesidir))) day daya neter otuzdurdusa day day diksindi men girdim arayaki day day yixilirdin tutduq,..Cavadda orda anarnan dalashirki menim 5 manatimi ver))) bu kishi yuxuya getdi Anar dediki 10 manat verirem vur..dedim ki Cavad anamin cani elin deyse dushecem ikiniz gedersuz)))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (13.08.2015 / 01:48)
KoNCeNo, Bir defe de Nabrana gedirik Cavadnan Anar ordadi bzi gozleyir)) arxada oturmushuq qabagimizda bir qiznan anasi oturub nese o vacti Devechiye chatmamish qiz anasinin qulaqina nese dedi,..anasi dediki saxla dushuruk.,,qizda ag rengde dar shalvar geyinib nese qiz duran kimi hiss eledim)))))))) Cavada sakitce dedimki ora bax)) CAvadda bezpantovudu axi))))) qayitki berkden oy blyaaaa qannnn!!!! dedim boynu..ne anqirirsan ewwek oglu ewwek)))qizda biyabir oldu..qizdan chox men utandim Allah haqqi))) bu cavadnan bashima o qeder oyun gelib))) ureyi temizdi ee mene gore olume geder di gelki bezpantovududa)))
Наверх  Cemi mesajlar: 8418

<< 1 ... 699 700 [701] 702 703 ... 842 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (23)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4037 / 1645