Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Inci-cicek (13mense yagda qovurub sonra bulyon tokurem yaninada eti ayrica bişirem. Qreckanin ustune yeyende xirda xirda pomidor dograyib yeyirem tekce yeye bilmerem)))2016/16:43)
)))))) dadsizdi da. Men onu bilyonda edirem usdune de ne qeder qiyme. Belke bew alti qawiq yeyem.
~Aykam~ (13Soganca edirem . Lap xirsa dogriram. Qreckani atib firladiram onunla. Duz istot. Xod verirem bulyon elave eirem vijjjj qaynadi. Xodun lappp alliram. Biiwir. Kenarda. Qiyme gogan pomidor biber. Bir qawiq tomat bir azca pesok bir qawiq un kenarda suynan acib elave edirem. Super podlivka. Istiot bolluca2016/16:59)
mense yagda qovurub sonra bulyon tokurem yaninada eti ayrica bişirem. Qreckanin ustune yeyende xirda xirda pomidor dograyib yeyirem tekce yeye bilmerem)))
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (13Aydaaaa (((((2016/16:48)
sag elin bawima men qabartmani unutdum))
Inci-cicek (13he zebrali biwirirdim yawil rengnennkakao ( palcig oldu)))2016/17:10)
Aydaaaa (((((
AxI_DuNyA_FiRlAnIr (13Men deli olllam onda nese alinmayanda ((((2016/17:14)
he zebrali biwirirdim yawil rengnennkakao ( palcig oldu)))
Inci-cicek (13ollamda sozdu (2016/17:15)
Men deli olllam onda nese alinmayanda ((((
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Inci-cicek (13Bele podlivkayla yaxşi dadar prob edecem))))2016/17:09)
Soganca edirem . Lap xirsa dogriram. Qreckani atib firladiram onunla. Duz istot. Xod verirem bulyon elave eirem vijjjj qaynadi. Xodun lappp alliram. Biiwir. Kenarda. Qiyme gogan pomidor biber. Bir qaw

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
<< 1 ... 446 447 [448] 449 450 ... 856 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 775

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/16:43)