Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (24Azerbaycanda yasamayacaqsan isteyirsen seva?)))))))))))))))))))))))))2016/23:43)
Meni alin men xeyanet nedi bilmirem
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (24He tez ol al meni o qocaya))))))) teles))) meni isteyen coxdu prosta men getmirem)))))2016/23:47)
Azerbaycanda yasamayacaqsan isteyirsen seva?)))))))))))))))))))))))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (24Allah seni oldursun axrinci cumleye babat guldum meshur cumle menim kimi evde qalanlarin tesellisi2016/23:51)
He tez ol al meni o qocaya))))))) teles))) meni isteyen coxdu prosta men getmirem)))))

KoNCeNo (24Amma uzaqdi deye mamam vermeze))))) he yawli qizlar deyir onu adeten senin hele wansin coxdu ne yawin varki hele)) uzagi 35 zad olarda)))))2016/23:54)
Allah seni oldursun axrinci cumleye babat guldum meshur cumle menim kimi evde qalanlarin tesellisi
aradaSIRADA (24Oy cox sagol yasimi azaltdigincun bele baxma ruhum gencdi 19 yasindaki kimidir lap2016/23:57)
Amma uzaqdi deye mamam vermeze))))) he yawli qizlar deyir onu adeten senin hele wansin coxdu ne yawin varki hele)) uzagi 35 zad olarda)))))

KoNCeNo (24Azaltmiwam hele?ne gundesen sen)))))) nolsune uzun gozun qiriwib ruhundu esas))))2016/23:58)
Oy cox sagol yasimi azaltdigincun bele baxma ruhum gencdi 19 yasindaki kimidir lap
aradaSIRADA (25Az fanatlarimi menden uzaqlasdirmaqcun az isler cevir oz uzun qoz lepesinden secilmiree2016/00:03)
Azaltmiwam hele?ne gundesen sen)))))) nolsune uzun gozun qiriwib ruhundu esas))))

KoNCeNo (25Sacinda agarir nolsune xina al qoy qizartdag olsun))))) senin yawdakilar hamisi xina qoyur))))))))2016/00:05)
Az fanatlarimi menden uzaqlasdirmaqcun az isler cevir oz uzun qoz lepesinden secilmiree
aradaSIRADA (25Men bahali qizam xinani kasiblar qoyur)))))))))))))))))))))))))2016/00:07)
Sacinda agarir nolsune xina al qoy qizartdag olsun))))) senin yawdakilar hamisi xina qoyur))))))))
<< 1 ... 465 466 [467] 468 469 ... 856 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1077 / 1338

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/23:43)