Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
LoVE__SToRY (06.04.2017/03:52)Men bilmirdim))lap beledeki olda sen..sene hormetim var..xetrivide isteyirem)) ele bildimki bir dene ozune hormet elemiyen var idi o qizsan))senden qorxusu yoxdu))) indi de gorum daniwaq telde?))
SiSeRoN, bilir coxuda sen bilmirdin indi bilersen Seytankiz)
SiSeRoN (06.04.2017/03:56)sagol xetrin eziz olsun/.inshAllah danismaya bashqa birin taparsan.men exit:)
Men bilmirdim))lap beledeki olda sen..sene hormetim var..xetrivide isteyirem)) ele bildimki bir dene ozune hormet elemiyen var idi o qizsan))senden qorxusu yoxdu))) indi de gorum daniwaq telde?))
LoVE__SToRY (06.04.2017/04:00)Day sende atib gedenden sonra nagayrim)
sagol xetrin eziz olsun/.inshAllah danismaya bashqa birin taparsan.men exit:)
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
<< 1 ... 552 553 [554] 555 556 ... 856 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (25)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 514

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox