💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat

*____PeRFeCT__LaDY____* (29Onda siz deyin gorum sizin meqsediniz nedir bu dilsiz agizsiz telefonla girib neyin meqsedine chatmaq isteyirsiniz??2017/01:11)
Evvela evli deyiləm.Sonrası olsamda problem yoxduaha sonrası mən müasir düşüncəyə sahibəm.Sonuncu isə evli yaxud subay burada nikler müxtəlif olduğu kimi məqsədlər dunyagoruslerde ferqlidi
Eksperd (29Imkan verme haaaaa)))))belke bextim achildi o subay men subay))2017/01:12)
Oooo Ferid yeni sahillere yelken acir yene)))))

*____PeRFeCT__LaDY____* (29Bilmirem kimin bistanina daw atirsan ..beke goturende bir az Diktatorsayagi fikir oldu..xowum gelir konkret soz deyende..ve esassiz wekilde deyilen soz yox esasli wekilde..2017/01:19)
Məqsədim burdakı bəzi telxeylere gülmək çünki onların burdan başqa lovgalanmaga yerləri yoxdu hamsi kişi olub burda o birilər də madam))))

SiSeRoN (29Mən məqsədsiz biriyəm2017/01:21)
Bilmirem kimin bistanina daw atirsan ..beke goturende bir az Diktatorsayagi fikir oldu..xowum gelir konkret soz deyende..ve esassiz wekilde deyilen soz yox esasli wekilde..Meqsedini ise demedin..

*____PeRFeCT__LaDY____* (29Hech kes terefden sevilmeyen bir insanin sen hansi ferqli xususiyyetin hiss edib seve bilersenki?? Sende bawqalarindan ferqlendiren xususiyyet budursa deyerdimki bu bir az duzgun ifade olmadi..mence anormalliq var..pis menada demirem..2017/01:28)
Mən məqsədsiz biriyəmFikirlərimi söyləməkdə qorxum yoxduHamının sevdiyini mən sevmiremÇünki o basitdir ona görəde hamı sevirKimsənin sevmədiyini sevmək isə ferqlilikdi.Həmin bu fərqli olan mənəm))