Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
OlUm_VaDiSi (12.09.2010/08:45)qaqaw biz uwq deyilik neyese gore goruwek biz oturub cay icmek menasinda didim hemiwe pis insan pise yozur
Meslehet görmürem!Azerbaycan daha bir qanli terror hadisesine tab getire bilmez,nevar-nevar sözleri cep gelib.Ikinci xaosu yasiyasi halimiz yoxdu

Senin_orxan (12.09.2010/09:44)Qaqas sözüve qüvvet mende raziyamki pulnan satilan sey pulnanda qayidacaq.Azerbaycan dövleti istese pulundan kecib torpaqlari qaytarar,amma elemir
OlUm_VaDiSi, Qaqaw teki men prezident olardim..onda sen gorum ne deyerdin))))qaqaw bax men sene deyim sen de ewit ve bil..irelileyiw yoxdur!her wey bow uydurma sohbetlerdir...uydurma...nece de anlami
emekki bu torpaqlar Azerbaycana lazim deyil.Bu addimla yaxin 10 ilde yoxe,uzaq 100 ilde de torpaqlar geri qaytarilmaz!Belediki qaqas isteyirsen prezident ol,ister olma söz,fikir aciqligina üstünlük verirsense seninle hersey haqda söhbet eleyerem.Qaldiki bu mövzu ile bagli irelileyise var,amma kagiz üzerinde,birde tv yayimlarinda.Buda bizim uydurma irelileyisler!Senin_orxan (12.09.2010/09:54)Qaqas men mail ruda kontaktda yaradilan qruplarda,soobsestvalarda neler görmedim.Biri qrup yaradib ermenistan Azerbaycan qardasligi daim cicekleyecek,ne bilim biri soobsestva yaradib ermeniler Azerbaycanin qardaslaridi.Índi belelerini güllelemiyesen neyniyesen?Dövletimiz bele eleyenden sonra onlarda bele eleyeceklerde.Hele bizim bezi qizdarimiz Rusiyaya gedib ordaki ermeni oglanlari ile gezirler.Nevar nevar hemin oglanin pulu coxdu,milyonerdi!Qaqas indi de görüm pul xatirine gedib ermeni oglanlariyla gezen bezi qizdarimizla neyneyek
Qaqaw guldurme ee meni.... 2-3 dene ermeni dilqiri kecmiwdi bizim terefe...opub bizimkiler bagirlarina basmiwdilar...kucukleri ucun velosiped ne bilim bir qazan et...ne bilim tam temirli ev...qaqaw am
iri-diri derilerini üzerlerinden soysaq bele bu azdi!Qaqas bunu demek agir olsada demeliyem.Bizimkiler yaltaqdilar!Hamiya aid deyil,bezilerine aiddi bu söz!Your_Eyes (12.09.2010/17:10)Yox qaqas ele deyil.Sadece olaraq son vaxtlar Azerbaycanda elebele görüsüb,cay icen demek olarki yox derecesindedi.Bizimkiler her görüsende mütleq nese bir zibil cixmalidi.Yalan deyirem denenki sefsen?!...Belediki qaqas görüsüb cay icmek isteyirsense Ínsallah görüs teyin eleyek 5-6 vetenperver ruhlu usaqlar yigisaq hem tanis olaq birbirimizle,hem danisaq bu meseleni müzakire edek,hemde cay icek!
qaqaw biz uwq deyilik neyese gore goruwek biz oturub cay icmek menasinda didim hemiwe pis insan pise yozur
övlet danisir,heyata kecirmir.Cenelerine qüvvet verirler!Biz ise heyata kecirib sonra danisiriq,daha acigi müzakire edirik,meslehetlesirik.Yeniki layihelerimize qüvvet veririk!Senin_orxan (18.09.2010/12:56)Índiden telesib gülme,gözle axirda bizimle bir yerde gülersen.Unutmaki sonda gülen daha cox gülür. :)
Neyse Gulmeli sohbete oxwayir)))
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 940

Azerbaycan daha bir qanli terror hadisesine tab getire bilmez,nevar-nevar sözleri cep gelib.Ikinci xaosu yasiyasi halimiz yoxdu