close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
geri donse...? | awk_bandi [Off] (23.12.2012 / 21:30)
|
Deyirsen.ama onu gorsen bele olmaz eksperd | SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (23.12.2012 / 21:32)
|
sizler xowbextsiz geri donuwu ola biler.ama men.....men bir omur gozlesem bele o donmeyecek,ne qeder cesaretsiz ve bextsizemki men bele onun yanina gede bilmirem.neyse | *____FeRReRo____* [Off] (23.12.2012 / 21:40)
|
Men tam aciq deyecem,bele bir deyim var "Men itirmirem,meni itirirler" bunu cox vaxt ozune emin olan insanlar deyir.Eger ne vaaxtsa ayrildigim insan(ayrilmagi isteyen,eger ayriligin sebebi o olsa sirf)pewman olub geri gelse men onu qebul etmerem.Sebeb:qelbimi qirani men bagiwlayiram amma unutmuram,unutmuramsa demeli ona guvenim,inamim artiq 0 beraberdir,buna gorede men o insanla evvelki munasibetde istesemde ola bilmerem,cunki men cox kinli biriyem,heqiqeten kin saxlayiram,belkede bu pis xusuusiyyetdir amma men bununla bacara bilmirem,hec sozun acigi mubarizede aparmamiwam kinimi yox edim ddeye)bu bir yandan yaxshidir,kinli olmagim mene pisi yaxshidan ayirmaga imkan yaradir.Ne ise cox uzatmayim...heyatimdan geden geri qayitmasin.Meni her neye inandirmaq olar amma insanin xasiyetinin deyiwmesine hec kim inandira bilmez!Cunki insan hec vaxt deyiwmir,sadece bir muddet rol oynayir,amma ic ele hemen icdir)Menden size meslehet,deyiwecem,deyiwmiwem deyen insanlara inanmayin.Bu mumkun deyil.Bi...
Ardını oxu >> | Eksperd [Off] (23.12.2012 / 21:46)
|
awk_bandi (23.12.2012/21:30)
Deyirsen.ama onu gorsen bele olmaz eksperd
)) sen diendiiher shey cox sadedi) he qebul ederem. baxir hansi shertlerde ve nece) | SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (23.12.2012 / 21:55)
|
*____FeRReRo____*, bacican sen lap sine defteriymiwsenki...yazdiglarina haqq verirem ama men en bawda niye getdin ve niye ne olduda dondun deye sual verib cavab aldigdan sonra qerarimi deqiqlewdirerem. | SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (23.12.2012 / 21:56)
|
Black_Attack, esas wertdi qatiliram sozlerine. | __СиМпОтЯгА__ [Off] (23.12.2012 / 22:00)
|
vurdukca engime kendimi buldum
ayrildiqca senle daha sarhowdum
kos koca bir omru tukettim seninle
ve sen hec olmadin mehtabin renginde | *____FeRReRo____* [Off] (23.12.2012 / 22:00)
|
SiYaH~YiLDiZLaR, Heyatindan gedirse demeli senden imtina edir,yaninla olmasi gerekenler senin yaninda olacaqlar her zaman...heyatda insan ne edirse bu onun oz secimidir,gedibse demeli getmeyi secib seni yox!bir az aglivi iwletsen,gozelim,her wey duzeler,bir var 2-3 ay aglayib goz yawi tokesen getdi deye,birde var omur boyu ezab cekesen...pewmanliq hec neyi deyiwdirmir heyatda | SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (23.12.2012 / 22:11)
|
*____FeRReRo____*, ne bilimee belkede menimde doneceyine inandigim bir sevgilim olsaydi senin kimi duwunerdim.ama teessuf men ona donmediyimcun o ebedi getdi.heyatimin butun ani ona aiddi ama yanimda yoxdu...mezarini menden daha ustun tutdu o ... Cemi mesajlar: 85
<< 1 [2] 3 4 ... 9 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4023 / 1382