Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (12)))))) cunki birine baxirsan men uje saytim var hsmisina orda baxiram gunu gunune seriallarin hamisi ora gelir yadimdan cixanida olmur)2016/11:50)
Mende sebr yoxduki baxam.herden birine baxmaqa basliyiram sora bir hefte gozleyince seriani uje maraqim ölür yaddan cixir))
~Aykam~ (12İndi birce iceride serialina baxiram odaki gorum ne qeder sebrim catacag))cox uzun edirler seriallari.menim bacim bu yaxinlarda Ezele yaxirdi youtubdan 12ci seriyaya kimi baxdi sora axrnci seriyasina baxdi sebri catmadi))))2016/11:51)
)))))) cunki birine baxirsan men uje saytim var hsmisina orda baxiram gunu gunune seriallarin hamisi ora gelir yadimdan cixanida olmur)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (12O seriala mende ele etmişem))) 20neceden sonra finala baxdim cunki oglanin aglamagi nervime işliyirdi. İndi amma raznilara baxiram bezmirem ddizi.comdan baxiram biride var ddiziizle.com2016/11:53)
İndi birce iceride serialina baxiram odaki gorum ne qeder sebrim catacag))cox uzun edirler seriallari.menim bacim bu yaxinlarda Ezele yaxirdi youtubdan 12ci seriyaya kimi baxdi sora axrnci seriyasina
.gif)
SiSeRoN (12chati alibsan ele))2016/18:27)
Yalan daniwma senin 4-5 dene zapaska var hemiwe)
ele bilsen hamida var?)
bir incesesli adam yoxdu kontaktimda(
<< 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 88 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 486

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/11:50)