Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
bir defe asan xidmetdeyem . amayin yanindaki . novbemi gozleyirem :) baxdim ki divarda ilanlar haqqinda plakat var. eleme tembellik gedirem ilanlar haqqinda yazilanlara baxiram :) coxu sifetden tanish gelirdi o derecede

novbemde kechmishdi . ilanlara ne qeder baxmishamsa ))))))))))))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
NeFesiM__oL (06.11.2017/01:04)))))önce sen kapat-ida yazardin tam olaydi
O dediyim olsa burda ne itib azıb cammahat sevgilisiyle çükküleshir bu saatlarda))) Sağollashmaq merasimi)Yatım sabaha işhe gedecem (romantik sözler)Eee yatma tezdi(Yoxe yatım (romantik sözler) Yaxshı
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
R*A*G*I*N (06.11.2017/01:12)Yoxe bu mesajlashmadı danışhmaqda oda var düz deyirsen))))
))))önce sen kapat-ida yazardin tam olaydi
NeFesiM__oL (06.11.2017/01:04)Inanirsan bu dediklerin var uzaqi 1 hefte sora bezirsen sevgi qapali zibdandi ))
O dediyim olsa burda ne itib azıb cammahat sevgilisiyle çükküleshir bu saatlarda))) Sağollashmaq merasimi)Yatım sabaha işhe gedecem (romantik sözler)Eee yatma tezdi(Yoxe yatım (romantik sözler) Yaxshı
cumle qura bilmirem diye...
<< 1 ... 222 223 [224] 225 226 ... 252 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (57)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 913

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋