Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (14.02.2015/01:18)
Yazdim oxu tez)))
Vah vah sen yaxsi onda canivi qutarmisan tebrikler)) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Urek~bow (14.02.2015/01:21)Ozum olum bu gun ilk defedir ki,taleh uzume guldu masin gelmeseydi bu geje olecekdim vay o birilerinin halina hamsininda sevgilisi var sabah mezarda goruseceyler menim olmaya olmaya men azad oldumVah vah sen yaxsi onda canivi qutarmisan tebrikler))

KoNCeNo (14.02.2015/01:23)İnsafin olsun onlarada komek et))
Ozum olum bu gun ilk defedir ki,taleh uzume guldu masin gelmeseydi bu geje olecekdim vay o birilerinin halina hamsininda sevgilisi var sabah mezarda goruseceyler menim olmaya olmaya men azad oldum
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Urek~bow (14.02.2015/01:25)He mutleq yoxsa canim ucun meni sag buraxmazlar hem men teklif etmisdim orani))))))))))))gedim dordan gulmiyime komek edim yoksa beni yasatmazlar olurum ben
İnsafin olsun onlarada komek et))
))))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
ne yemiwik he?

<< 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 161 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1046 / 223

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!