Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_KiTES_ (23gece vaxti onu yesen yatammazsan)2015/00:57)
Bacimla wertlewdik ki Gurcu xengeli yeyek yeqinki bow vaxt olan kimi deyecek gel gedek yeyek.. Inqilabda super gurcu restorani var eladi.. gurcu xengelide menim wah yemeyimdi bu deq olsaydi yeyerdim..
SiSeRoN (23Xeyr mama biwirende 15-16 dene yeyirem gayetde rahat yatiram cunki men gec yatiram o vaxta kimi xemir medede hezm olunur ..2015/00:59)
gece vaxti onu yesen yatammazsan)
(=AriKaRiNNaKaTa=) (23Men o tereflerde Tbilisi gurcu restoranini taniyiram hardasa Ehmedlide olmalidi coxdanki sohbetdi .o vaxt iw yoldawlarimla gedib Elcingili uduzdurmuwdum Nokia udmuwdum o vaxt gurcu xengelinden merce girmiwdik duz 23-24 dene yemiwdim yanilmiramsa .. uddugum telide goturmedim sadece subut etdim:) he dehwet xengel sevenem ancaq gurcu xengeli.. hergun yesem bezmerem dosi..2015/00:59)
men 2 gun evvel yemisem hezi aslanovdada super yer var :) ordada lezzetli verirler gurcu xengelini
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Black_Attack (23Deli... normal oldugumu gormuwdun?:)2015/01:03)
_KiTES_, anormal adamsanda)))
_KiTES_ (23ozuvu hekime gosterki iwtahim yoxdu))) Allah evini tiksin o qeder xengeli nece yeyirsen en chox yesem 6-7 dene2015/01:00)
Xeyr mama biwirende 15-16 dene yeyirem gayetde rahat yatiram cunki men gec yatiram o vaxta kimi xemir medede hezm olunur ..
(=AriKaRiNNaKaTa=) (23He bu arada Wamxal nuw olsun)) menimde yerim melum2015/00:59)
men 2 gun evvel yemisem hezi aslanovdada super yer var :) ordada lezzetli verirler gurcu xengelini
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
_KiTES_ (23yo anormal oldiqivi.hemiwe dimiwemde))2015/01:04)
Deli... normal oldugumu gormuwdun?:)
hhhh |
_KiTES_ (23tanimayan ele bilecek 90 kilosan2015/01:03)
Men o tereflerde Tbilisi gurcu restoranini taniyiram hardasa Ehmedlide olmalidi coxdanki sohbetdi .o vaxt iw yoldawlarimla gedib Elcingili uduzdurmuwdum Nokia udmuwdum o vaxt gurcu xengelinden merce
bele istahli olub hemde fitt qalmaq her adamcun deyil
men ozumde sevirem ama yalan deyerem 15 den yuxari yememisem )
yeyen yerde gormek siterdim seni))
SiSeRoN (23Sevgi bele weydi.. o qeder cox seviremki yediklerim mene az gorunur.. ozudeki gurcu limonadiyla birde acika tok ustune birde yarsinida acikasiz sverji salatla ye superrr2015/01:04)
ozuvu hekime gosterki iwtahim yoxdu))) Allah evini tiksin o qeder xengeli nece yeyirsen en chox yesem 6-7 dene
<< 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 161 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 225

2015/00:57)
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.