Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (25Sariwin deyende sap sari demirem ki ozu ag derili olsun saclar kawdan goz qaw qara boyudaki 180 zakasa baxda))2016/01:26)
Fuu sarisin oglan))))))))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Bana_seni_anlat (25Sari qulaq yox amma ellere mende fikir verirem2016/01:25)
Ellerine seliqesine geyimine sariwinligina)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*__OnLy_giRL__* (25Burda sarisin oglan varsa depresiyaya zada dusecek coxda sey elemeyek)))))))))2016/01:27)
Mende hec sevmirem sariwin)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Bana_seni_anlat (25Bu zakaz oldu prikaz?))))2016/01:29)
Sariwin deyende sap sari demirem ki ozu ag derili olsun saclar kawdan goz qaw qara boyudaki 180 zakasa baxda))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Bana_seni_anlat (25Men xoslamiramda ag sarisin oglanlari qarabugdayi sirin olur))))))))))))2016/01:29)
Sariwin deyende sap sari demirem ki ozu ag derili olsun saclar kawdan goz qaw qara boyudaki 180 zakasa baxda))
KoNCeNo (25)))))))2016/01:30)
Burda sarisin oglan varsa depresiyaya zada dusecek coxda sey elemeyek)))))))))
KoNCeNo (25Heee hee duz deyirsen a baji2016/01:30)
Burda sarisin oglan varsa depresiyaya zada dusecek coxda sey elemeyek)))))))))
)))))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Bana_seni_anlat (25Tesevvur eledim yoxe alinmaz hecde ele olmayacaq tort keseceysiz oglanin eli senin elinden ag olacaq baxanda deyecek aa qiza baxe qarabattag bunu isteyirsen?2016/01:32)
KoNCeNo, Ozum qarabugdayiyam mene de sariwin yarawar))))

Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 517

2016/01:26)
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
)))