Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
esgerlikde kaptyorkada tepeme tezece lopatkaynan qoymuşdular ki qan açıldı "Asta vuranın ve meni öldürmemiş burdan çıxanın enkesin sikim" dedim Hamsı sihtirdi getti :))
hardasa 2ay qabax da Gece saat 2radelerinde Nefçilerde Miss Baharın arxasında bıçaxlamışdılar budumdan.
başqa hele ki salamatçılıxdı
hhhh |
dedim yeqin kendin en guclusu bududa..
getdim qaqasa bi dene brasok atdim uzandi yerde durmadi..
inandirim 8 ni hele men ozum saymisdim millet dusdu ustume cilediler meni emim oglanlari olmasaydi belkede soxacaqdilar mene

ickili olublarmis tanimadiqlarini dediler seherisi gun uzr istediler ama sagolsunlar
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
doydurduyumde olub.duzu doyuleceyini bilmirdim..nomremi qohumumun telinden goturub baska birine vermisdi,onuda dayim oglu tapib qeseyce cirpmisdi)
Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |
))))))))))Rehmettiyin_Nevesi (22.05.2015/23:56)Raketnen zadnan Vurmuyublar seni?
bele davam olmayıb. dilden o qeder qüvvetliyem ki heç kim çattıranmayıb mene (qurban olum bağışla zad)esgerlikde kaptyorkada tepeme tezece lopatkaynan qoymuşdular ki qan açıldı "Asta vuranın ve meni ö

Getdim Esgere Kiwi kiwi gezirem castda ele bil bulvardayam Neyse Axwam Meni cekdiler doymeye bidene Yumruq Bidene tepiy yene yumruq Yene tepiy gorduler tesir elemir Dediler Bu yaxwi oglandi vse kecdi sinaqdan 
<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 757

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!