💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Banu__ (11Dunyanin hec yerinde duzluy yoxdur.2017/16:33)
Mənə maraqlıdı ərəblərin niyə Bakıya axın etməsi, maraqlıdı niyə Rusiyada 1000 rubla daha çox şey almaq olur, ama Azərbaycanda 28 man a demək olar ki heç nə etmək olmur, niyə bizim universitetlərin d

touch_me_ (11Mən cavabını bildiyim suallar yazmışdım.. sənin cavabın isə həqiqət deyil2017/16:44)
Dunyanin hec yerinde duzluy yoxdur.Cunku azeri qizlari cox sevir erebler.onlar ucun pul hecnedir.
Banu__ (11He belkede.onda heqiqetleri sen yaz bizde biley.2017/16:45)
Mən cavabını bildiyim suallar yazmışdım.. sənin cavabın isə həqiqət deyil

touch_me_ (11Cəm halında danışma. Həqiqətlər burdakılara maraqlı olsaydı, forumda həqiqətlər müzakirə olunardı. Ama forumçulara məncə oyunlar, bir-birilərinə suallar vermək daha maraqlıdı.. həm də ki, fikrinə hörmətlə yanaşıram.2017/16:50)
He belkede.onda heqiqetleri sen yaz bizde biley.Men ozumde xaricde yawayiram her seyide gorurem.cox olkedede olmusam.azerb.en ucuz en yawamali yerdi.ister gozelliyi ister milleti.dunyaya baxsaq eyer.
Banu__ (11Hormetle yanawmaq borcundur.ona goreki hormetsizliy olacaq hecne yazmadim verdiyin suala.sen tek halda yazmisanki vermisenki suali mende deyim Ebu Filenkes ona gore gelir azerb..2017/16:57)
Cəm halında danışma. Həqiqətlər burdakılara maraqlı olsaydı, forumda həqiqətlər müzakirə olunardı. Ama forumçulara məncə oyunlar, bir-birilərinə suallar vermək daha maraqlıdı.. həm də ki, fikrinə hör