canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Bezi qızlar niye pullu oğlan axtarışında olurlar?
cox_sarsildim  cox_sarsildim [Off] (26.11.2014 / 08:59)
Mende pullu oglan axtaram. ))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (26.11.2014 / 11:50)
Qiymetivi de)))
bir weyki puluynandu summani denen
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (28.11.2014 / 03:10)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Bos sohbetdi esas qarsiliqli hormet,sevgidi eger bunlar olsa onun pulsuz vaxtlari sende hec bir eziyyet yaratmayacaq
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (28.11.2014 / 03:11)
Pulum zadim yoxdu. Detdom uwaqiyam
Black_Attack  Black_Attack [Off] (28.11.2014 / 14:23)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
axtarmiyun meni ay qehbeler menim maraqimda dorsuz))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tipa imkan cirirda))))))))
Nikim_budu)  Nikim_budu) [Off] (28.11.2014 / 17:25)
Aaaaaa
Ele qizlarda vat?)))))))

Nc nc
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (28.11.2014 / 17:29)
Vaxt var idi kasib idim Forumdaki bezi qaqawlar ve dastoynu qizlar bilir.. Ona gozel qizlarim var idi ama neem ee ozume cox yaxin buraxmirdim Bilirdim ki xowbezt ede bilmeyecem. Duzdu pula onem vermirdiler ama Indi qeyretli ogullar azdi Ve mawrutta zadda o qədər anasindan ters cixmiw ograwlar var ki Niwanlimla ollarin oldugu avtobusa minmek zad... Bilirdim ki axir evvel kimese soxacam Gedib turmeye duwecem. Oncun sebr ettim Indi min wukur her wey Allahin mesleheti ile eladir ama.... Ama artiq qaqawin sozu olmasin zemane ele deyiwib ki mene men oldugum ucun Wexsi keyfiyyetlerim ucun yaxin durmurlar Malima puluma gore salam verirlerse.... Pefff apar qaytar
Nikim_budu)  Nikim_budu) [Off] (28.11.2014 / 17:35)
Rehmettiyin_Nevesi (28.11.2014/17:29)
Vaxt var idi kasib idim Forumdaki bezi qaqawlar ve dastoynu qizlar bilir.. Ona gozel qizlarim var idi ama neem ee ozume cox yaxin buraxmirdim Bilirdim ki xowbezt ede bilmeyecem. Duzdu pula onem vermi
Bosh ver ele seyleri lafana takma omda gerey butun osh yoldashlarimzla tanishlarla uz goz olaq herden ele vaxtlar olirki gprmemezdiyden anlamaizdiqdan gelsen yaxsidi
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (28.11.2014 / 17:36)
Nikim_budu) (28.11.2014/17:35)
Bosh ver ele seyleri lafana takma omda gerey butun osh yoldashlarimzla tanishlarla uz goz olaq herden ele vaxtlar olirki gprmemezdiyden anlamaizdiqdan gelsen yaxsidi
Nikin_odu, mende yalan yoxdu. Her seyi hemise uze deyirem deye kiminse mene qarsi artistiy etmeyine de tahammulum yok
Король_в_Законе  Король_в_Законе [Off] (07.12.2014 / 03:12)
Çünki gələcəklərini düşünürlər.
Наверх  Cemi mesajlar: 673

<< 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 68 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 710