canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Mene cavab verin Please !!!
SIMPO_PRiNS  SIMPO_PRiNS [Off] (14.01.2013 / 00:14)
Bele diyeg deee eger men bir qiznan waziwiramsa o mene men de ona dostum diyir !!! Eger men bawqa qiznan yaziwiramsa ya da qizlarnan bu ona now pis tesir eliyir ???
Bawa duwe bilmirem ki qiz oglanla normal insan kimi dost ola bilmez ki ???
Eger menim gozum toxdusa dostum didiyim qizi opmurem ne bilim neynemiremse bu o demekdi ki menim sehvim budu ???
Ya nece elemeliyem ki ???
O insanlara Seslenirem ay qiz hec ozduyunde duwunmedun ki Prince o qeder qiz var iken meni hardasa opdu dost diyib aldatdi axi men ele eliye bilmirem !!! Mene meslehet vere bilersuz bu barede ???
~G~U~N~E~L~  ~G~U~N~E~L~ [Off] (14.01.2013 / 01:31)
Cunki cox vaxt oqlanlar daim dost kimi daniwdiqi qizlara qarwi nese ureylerinde hiss ediler
SIMPO_PRiNS  SIMPO_PRiNS [Off] (14.01.2013 / 21:10)
Gunel,bawa duwe bilmiremeee nece yeni ??? Eger nese hiss elesem diyerem ki menim sennen xowum gelir ili nese bele bi wey !!! Beke qizlar nese hiss eliyir ??? Hmm ??? buna ne diyirsen ???
PRiNSeSa_iZ_BaKu_(F)  PRiNSeSa_iZ_BaKu_(F) [Off] (14.01.2013 / 22:01)
yeqin DOST sozunun mahiyyetin annamur ama diyir,yadaki sene qarwi nese hiss eliyur
Raselina  Raselina [Off] (14.01.2013 / 22:09)
Mence o qiz seninle dost kimi olmag istemir yeni seni itirmemek ucunde dost kimi sene yaxinlawmag istiyir.bawqa qizlarla yaziwmagivi qisqanmagi bunun subutudur.....
~G~U~N~E~L~  ~G~U~N~E~L~ [Off] (14.01.2013 / 22:17)
Men demiremki hami amma ekser oqlanlar diskimi taniw olular yaziwilar filan i birde xeber tutularki sevgilidiler seviler
SiYaH~YiLDiZLaR  SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (14.01.2013 / 22:47)
illerdir en yaxin oglan dostum dunen mene sevgisini etiraf etdi her derdimizi sevincimizi bir yerde yawayirdig dunen hamisi hec oldu,onu hec vaxt bagiwlamayacam, meni yawadigimiz bu nece ilden ,xow xatirelerimizden diksindirmeye haqqi yox idi.
~G~U~N~E~L~  ~G~U~N~E~L~ [Off] (15.01.2013 / 00:16)
SiYaH~YiLDiZLaR (14.01.2013/22:47)
illerdir en yaxin oglan dostum dunen mene sevgisini etiraf etdi her derdimizi sevincimizi bir yerde yawayirdig dunen hamisi hec oldu,onu hec vaxt bagiwlamayacam, meni yawadigimiz bu nece ilden ,xow
Bax buda gakt men diyen
SiYaH~YiLDiZLaR  SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (15.01.2013 / 00:34)
~G~U~N~E~L~, kawki sen bawqa wey demiw olardin ve men onu yawasaydim((
~G~U~N~E~L~  ~G~U~N~E~L~ [Off] (15.01.2013 / 02:30)
SiYaH~YiLDiZLaR (15.01.2013/00:34)
~G~U~N~E~L~, kawki sen bawqa wey demiw olardin ve men onu yawasaydim((
Caaan fikir eleme
Наверх  Cemi mesajlar: 58

[1] 2 3 ... 6 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3618 / 1418