canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Mene cavab verin Please !!!
SIMPO_PRiNS  SIMPO_PRiNS [Off] (19.01.2013 / 15:35)
erif,bele diyeg deee menim alemimde oglan ele olmalidi ki qiz onu opmey istesin oglan qiza yalvarmamalidi !!! Qaldi ki ehtiras meselesine Azeri oldugumuzcun sevgili olanda bunu elemey duzgun deyil cunki en azinnan sevdiyun wexsi meley bilirsense onu duwunmelisen ki beke ele oldu ki,ayrilmali olduq onu lekelememeycun ona toxunmamalisan !!! O qeder qizlar var ki duldu,eri yoxdu ya olub,ya da bowanib,buna din de icaze verir ehtiras kiwide yegane fitri istedaddi ki onda kiwinin agli zeif iwdiyir !!! ))) Ama bunu ele elemey lazimdi ki sevdiyun insanin xeberi olmasun ,obwim bu uzun sobetdu ama insanin heyatinda ele biri olur ki onun ayaginin da tozu olmuyan birine onu deyiwmek istemirsen !!!
Ama ekser qizlar bunu bawa duwmur,qiz ozu tutub seni opur her weyi deyiwir !!! Gozlemeye,sebr elemeye bir sebeb qoymur !!! Onnan soram her wey ola bilir ayrilmaq da !!! Bax bu cur alinir !!!
SIMPO_PRiNS  SIMPO_PRiNS [Off] (19.01.2013 / 15:37)
Ainkaaa,ele wey olmur axi !!! Menimcun menasizdi oglan dostum kime yazir ya da ki kimiynen cox yaziwir !!! )))))))
Ele wey olar ??? )))))))))
erif  erif [Off] (19.01.2013 / 22:40)
SIMPO_PRiNS, cox sagolki,sualimi cvbsiz qoymayib sebirle cvb yazdin....yani sevdiyim ayri...........ehtirasimi oldurmek ucun qizlar ayri deyirsiniz???!!!
SIMPO_PRiNS  SIMPO_PRiNS [Off] (20.01.2013 / 12:00)
erif,aha aynen oyle !!! ))
Ama ehtirasi oldurmeden de olur bezen !!! Obwim her wey insanin ozunnen asilidi !!!
Yeter ki,qarwi teref deyerli insan olsun !!!
erif  erif [Off] (20.01.2013 / 19:24)
SIMPO_PRiNS, bir insanida deyerli eden qarwi terefin ona qarwi olan hissleri ve hereketleridi)))))))))
SIMPO_PRiNS  SIMPO_PRiNS [Off] (21.01.2013 / 11:19)
erif,ama deyerli insanlar her yerde her halinnan belli olur !!! Kiminse onu qiymetlendirmeyine ehtiyac yoxdu yeter ki ALLAHIN sevimlisi olsun !!!
Qarwi teref meselesi insanin ureyindekilerin eksidi !!! Bunu men bele bawa duwurem !!! Eger men ayrilmiwamsa ya meni kimse itiribse dimeli men yaxci insan olmamiwam ki , tek qalmiwam !!! Gezdiyi qiz oglannan oglanin zeifliyinnen qacar (her barede)
Sevdiyi qiz oglannan bilinmir now ayrilar !!! )))) Beke de men bilmirem !!! ))
Ama yeter ki luboy insanla taniw olanda o fahiwe olsa bele ona hormetle yanawmaq lazimdi ki belke de o ozune deyer verdi belke de onu senun ona munasibetun deyiwdi !!! Ona gore de hec bir insani sindirmaq,ucuzlawdirmaq lazim deyil onsuzda herenin oz yeri bellidi !!! Sadece sen oldugunnan cox deyer ver qalani qalsin onun insanligina !!!
erif  erif [Off] (21.01.2013 / 11:57)
SIMPO_PRiNS, cox aydin yazdiniz.......bir weyde sizinle raziyamki.insan gerek ozu ozune deyer versinki qiraqdakilarda ona deyer versin...
SIMPO_PRiNS  SIMPO_PRiNS [Off] (22.01.2013 / 12:55)
erif, bele diyeg dee eger insani ALLAH yaradibsa insan zaten deyerlidi ama baxir ki kim ozunu qiymetlendirmeyi bacarir kim yox !!!
Hmm Bax bu barede insanlar ferqlidi !!!
Misalcun men yawidlarimi gorurem ki hami eyni wey barede duwunur ki kariyera qurum ne bilim pul qazanim ama her wey onun ustunde qurulmuyub cunki ele weyler var ki senun heyativun menasin deyerden salir cunki lazim olan bi weyler barede duwunmek ve nese elemey lazimdi,en azinnan her gun yatanda bunu fikirlewmey lazimdi ki men bu gun insanliqcun ne eledim ???
Hansi yaxciliqlari elemeye hec olmasa yaxinlawdim oxwaddim !!! ))
Bax bu mentiqnen yawiyan insan qebul imtahaninda 3 bal az yigib istediyi fakulteye gire bilmiyen abiturient fikirlewir ki gerek filan movzunu yaxci oxuyardim ki, 8 bal vererdi mene de ele bu lazim idi !!! bax axiret de beledi onda da insan duwunucey ki men gerek pulu fikirlewdiyim qeder insanliqi duwuneydim ki indi ALLAH qarwisinda insanliqcun nese eliye bilmesem de ona oxwuyardim !!! Bu sozler
...
Ardını oxu >>
erif  erif [Off] (24.01.2013 / 13:05)
Allahin sevgisi rehmeti ve merhemeti senin ve ailenin uzerinden eksik olmasin inwAllah...
Raselina  Raselina [Off] (24.01.2013 / 13:18)
erif (19.01.2013/22:40)
SIMPO_PRiNS, cox sagolki,sualimi cvbsiz qoymayib sebirle cvb yazdin....yani sevdiyim ayri...........ehtirasimi oldurmek ucun qizlar ayri deyirsiniz???!!!
Olduressen sen meni axiri Bu ne suallardi camaatin baw beynini aparirsan??
Наверх  Cemi mesajlar: 58

<< 1 2 3 [4] 5 6 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3618 / 1409