Saytın Ən varlısı ol : Kamal48 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
SIMPO_PRiNS [Off] (19.01.2013 / 15:35) |
Ama ekser qizlar bunu bawa duwmur,qiz ozu tutub seni opur her weyi deyiwir !!! Gozlemeye,sebr elemeye bir sebeb qoymur !!! Onnan soram her wey ola bilir ayrilmaq da !!! Bax bu cur alinir !!!
SIMPO_PRiNS [Off] (19.01.2013 / 15:37) |
Ele wey olar ??? )))))))))
erif [Off] (19.01.2013 / 22:40) |
SIMPO_PRiNS [Off] (20.01.2013 / 12:00) |
Ama ehtirasi oldurmeden de olur bezen !!! Obwim her wey insanin ozunnen asilidi !!!
Yeter ki,qarwi teref deyerli insan olsun !!!
erif [Off] (20.01.2013 / 19:24) |
SIMPO_PRiNS [Off] (21.01.2013 / 11:19) |
Qarwi teref meselesi insanin ureyindekilerin eksidi !!! Bunu men bele bawa duwurem !!! Eger men ayrilmiwamsa ya meni kimse itiribse dimeli men yaxci insan olmamiwam ki , tek qalmiwam !!! Gezdiyi qiz oglannan oglanin zeifliyinnen qacar (her barede)
Sevdiyi qiz oglannan bilinmir now ayrilar !!! )))) Beke de men bilmirem !!! ))
Ama yeter ki luboy insanla taniw olanda o fahiwe olsa bele ona hormetle yanawmaq lazimdi ki belke de o ozune deyer verdi belke de onu senun ona munasibetun deyiwdi !!! Ona gore de hec bir insani sindirmaq,ucuzlawdirmaq lazim deyil onsuzda herenin oz yeri bellidi !!! Sadece sen oldugunnan cox deyer ver qalani qalsin onun insanligina !!!
erif [Off] (21.01.2013 / 11:57) |
SIMPO_PRiNS [Off] (22.01.2013 / 12:55) |
Hmm Bax bu barede insanlar ferqlidi !!!
Misalcun men yawidlarimi gorurem ki hami eyni wey barede duwunur ki kariyera qurum ne bilim pul qazanim ama her wey onun ustunde qurulmuyub cunki ele weyler var ki senun heyativun menasin deyerden salir cunki lazim olan bi weyler barede duwunmek ve nese elemey lazimdi,en azinnan her gun yatanda bunu fikirlewmey lazimdi ki men bu gun insanliqcun ne eledim ???
Hansi yaxciliqlari elemeye hec olmasa yaxinlawdim oxwaddim !!! ))
Bax bu mentiqnen yawiyan insan qebul imtahaninda 3 bal az yigib istediyi fakulteye gire bilmiyen abiturient fikirlewir ki gerek filan movzunu yaxci oxuyardim ki, 8 bal vererdi mene de ele bu lazim idi !!! bax axiret de beledi onda da insan duwunucey ki men gerek pulu fikirlewdiyim qeder insanliqi duwuneydim ki indi ALLAH qarwisinda insanliqcun nese eliye bilmesem de ona oxwuyardim !!! Bu sozler...
Ardını oxu >>
erif [Off] (24.01.2013 / 13:05) |
Raselina [Off] (24.01.2013 / 13:18) |
erif (19.01.2013/22:40)Olduressen sen meni axiri Bu ne suallardi camaatin baw beynini aparirsan??
SIMPO_PRiNS, cox sagolki,sualimi cvbsiz qoymayib sebirle cvb yazdin....yani sevdiyim ayri...........ehtirasimi oldurmek ucun qizlar ayri deyirsiniz???!!!
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3618 / 1409