Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
yada soz verilse danismaqa forumda elediyi butun zibilleri acib tokesen toy dagila
en salamatı üş-beş neferi yığ Valideyinlerivi de nece lazımdı süfresi falan. Sade paltarda. Toy et. Toydan sora bir foto studiyoynan danış Gelın bey paltarlarında çooooxxxxxlu şekiller falan çektir fso brat qaqacanı
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (17.05.2015/15:27)Pah o nedi 10 gun qirilib batmadin o ne toydu
valla bi tike vaxtımdan ele dambadurum götürmemişem. ses küy O gelir öpür bu gelir sevişir. en salamatı üş-beş neferi yığ Valideyinlerivi de nece lazımdı süfresi falan. Sade paltarda. Toy et. Toydan s

KoNCeNo (17.05.2015/15:30)aye yeri ged sencanı. Yetim qaqcani imkan ola Ele isteyerdim ki Gemide toy eliyim.
Pah o nedi 10 gun qirilib batmadin o ne toydu
Rehmettiyin_Nevesi (17.05.2015/15:33)Beh beh yeyif icesen bir bir hamini tullayasan
aye yeri ged sencanı. Yetim qaqcani imkan ola Ele isteyerdim ki Gemide toy eliyim.

Dogurdan ama maraqli olar
KoNCeNo (17.05.2015/15:34)az beton qariwdiran mawin !!! men icmirem.
Beh beh yeyif icesen bir bir hamini tullayasanDogurdan ama maraqli olar
yetiwim pristav Gemide toyumuzdu. babat disko tekadi Millet bizi vecine almir Mal kimi tepiniller. Men de foto xestesi Bir nefer yetim tutmuwam ki Ala weklimizi cek. Pexxx Gece eve qayidirix [xahis olunur sohbetin bu yerinde yasi -18 olanlar movzudan cixsin]
seher durursan maa zeftrak sufresi hazirliyirsan.
fso qerarimi verdim Aliram seni
Rehmettiyin_Nevesi (17.05.2015/15:40)
az beton qariwdiran mawin !!! men icmirem. yetiwim pristav Gemide toyumuzdu. babat disko tekadi Millet bizi vecine almir Mal kimi tepiniller. Men de foto xestesi Bir nefer yetim tutmuwam ki Ala weklim
hele bir sorus gor men sene gelirem? 
<< 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 50 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 3781

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox