Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Aylin* (10.11.2010/16:51)xeyr ezizim.
sevgi qarwiliq gozlemir! meni de romantik etdizee. men bele daniwan deyildim
)havadan sevgi olmur.sevgini qazanmaq lazimdi.
)Ulibochka (10.11.2010/17:07)sevende bilersen. men seven insanlardan stat getirdim da
xeyr ezizim.)havadan sevgi olmur.sevgini qazanmaq lazimdi.
)
Ulibochka (10.11.2010/17:38)paaaa minnete baxeee
hayasiz,saxta bal.//Femi,,Sen menim canim gel.
.

Hektor (10.11.2010/17:39)bunun sohbetive hechbir dexlisi yoxdu!..men seven yox.qarwiliq gormeden seven qizlara bedbaxt deyirem!Qizlarin derdini chekme,men ozum qizam!..hechbir qizida oglan ayagina vermerem!..i ewe,hechkimin fikrine mudaxile ede bilmezsen!tak chto fikrivi bildirdin,oxuduq.
Ulibochka, Sen ise seven qizlara bedbext deme!
Movzudaki ilk mesaji oxudum...Biraz duzgun qeyd elememisen...Yaxsi onda bele bir shey deyim...Oglandan bir qizi qarwiliqsiz seve biler. Demeli bu olurda ve bunun neyi agilsizliqdirki? Hansi insan qiz veya oglan isteyerki sevgisi qarwiliqsiz olsun? Hansi? Hec kim istemez. Buna agilsizliq yox basqa bir adda vermek olar.
Ispankuklasi (10.11.2010/20:07)Haqqlisiz.
Sehv duwunursen.indiki zemanede 70 % qarwiliqsiz sevirler.Tek qizlar yox,oglanlarda.Fikir ver,ayriliqlara aid ne qeder mahnilar var...
Elvida Oten Gunler... |
.Oka da konar, bokada...X_mutant_X (10.11.2010/18:22)oglan qarwiliqsiz seve biler..chunki oglan qizda gorunuwu terbiyeni deyerlendirir daha chox.qizlarsa diqqet sevir.
Ulibochka, Bismillah! Movzudaki ilk mesaji oxudum...Biraz duzgun qeyd elememisen...Yaxsi onda bele bir shey deyim...Oglandan bir qizi qarwiliqsiz seve biler. Demeli bu olurda ve bunun neyi agilsizli
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 637

//Femi,,Sen menim canim gel.
.
Elvida Oten Gunler...