Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
heyat__qisa__ (02.02.2013/00:06)ne yaxwi ,ne istifade etdin ki kecdi?
Bawimin aqrisi kecdi eee
SiYaH~YiLDiZLaR (02.02.2013/00:07)Kelelikotu deyrem mewhurlawdi eeee bu gunn))
ferveks upsa ela effekt verir,keklikotuda demle ic,iki gune qripden eser elamet qalmayacag.
SiYaH~YiLDiZLaR (02.02.2013/00:08)Hec neee evden derman daa qoymadilar dediler ozune yaziqin gelsin duneneden onsuzda 1 ovuc lazimli lazimsiz derman yemiwem(((
ne yaxwi ,ne istifade etdin ki kecdi?
Cay icdim.bir azz yatdi. indi her wey qaydasindadirrr kekelikotulu cay

heyat__qisa__ (02.02.2013/00:08)
Kelelikotu deyrem mewhurlawdi eeee bu gunn))
.zarafatsiz tekce keklikotu ve itburnunun tek bir kitabi var tebabetde.faydalari coxdu istesen googledan bax ozun.SiYaH~YiLDiZLaR (02.02.2013/00:10)Bilirem men dedim axiii bu saheni deyerem belke hekilerden coxxx marqqlanmiwam her bitki haqqda kitab varr xeyri zereriii bilirem keklik otunin marifetlerini)).zarafatsiz tekce keklikotu ve itburnunun tek bir kitabi var tebabetde.faydalari coxdu istesen googledan bax ozun.
heyat__qisa__ (02.02.2013/00:12)
Bilirem men dedim axiii bu saheni deyerem belke hekilerden coxxx marqqlanmiwam her bitki haqqda kitab varr xeyri zereriii bilirem keklik otunin marifetlerini))
bilirsen ne ucun ancag olari diyirem olarin hecneye ziyani yoxdu,men durub burda kimese dermanda deye bilmerem al ic falan ,hekim zad deyilem bilirem cox weyi ama heddim deyil bu.oncun tebii ve eks tesiri olmayan istifadeleri meslehet edirem ,keklikotuda bawda durur

heyat__qisa__ (02.02.2013/00:16)qani deyil qan tezyigini azaldir mentiqle duwunende dirsen qan tezyiqi ele qani azaltmag demekdi ama arasinda cox ferq var ikisinin.umumi arterial tezyiqide awagi salir ama 0-a duwmur hec vaxt yuksek tezyiqe tesir edir normala yox.
SiYaH~YiLDiZLaR, Aha anladim.amma bilirsiz kekelik otu ve itburnu qana coxx ziyani varrr qani salir % ni bunu bilirdin?!?qrip adam zeif olduqu ucin duzdu kekelik qiripe coxx xeyri var amma ziyani da
SiYaH~YiLDiZLaR (02.02.2013/00:19)Hmm anladim qani azaldirr durulawdirir ne bilim bele oxumuwdum!!amma yuksek davlenaya tesr etdiyini bilmirdim men eksini bilirdim
qani deyil qan tezyigini azaldir mentiqle duwunende dirsen qan tezyiqi ele qani azaltmag demekdi ama arasinda cox ferq var ikisinin.umumi arterial tezyiqide awagi salir ama 0-a duwmur hec vaxt yuksek

heyat__qisa__ (02.02.2013/00:21)aha yuksek tezyiqe yaxwidi,he ne qeder bilmiw olsagda oyrenmeye ,maraglanmagadavam etmeliyik.menim oxudugum,iwlediyim senetde bunlarin hec birini oyretmirler men ozum maraglaniram sadece.
Hmm anladim qani azaldirr durulawdirir ne bilim bele oxumuwdum!!amma yuksek davlenaya tesr etdiyini bilmirdim men eksini bilirdim
<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 74 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1082 / 10214