Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
heyat__qisa__ (01.02.2013/00:52)anladim,anladim.mutleq evde deyib hekime gedecem,narahat olmaga bawladim lap.twk
Yoxx hemwe baw vermir ki!!!!Deyirem yene GOZ DAVLENASI EN TEHLULELI XESTELIKDI ALLAH UZAQ ELESIN GOZUN KORLUQUNA BELE SEBEB OLAR ALLAH UZAQ ELESIN
Herseyaxsiolacaq (01.02.2013/00:52)he anladim rejimyaxwidi insan heyatinda mendede yemey rejimnendi uwagligdan beleyem.bu arada cxo sagol beendiyinede sevindim.
hele ki yox cunki yuxu rejimim var bu vaxti istesemde yatammaram,seher gec dururam.movzuya gore tewekkur geweng movzudu,praktikada ugurlar sene
...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi... |
SiYaH~YiLDiZLaR (01.02.2013/00:34)nem adi klinikadi oncin dedim
allah wefani versin burdan alinmazee o iw nc,evinizde kimse yoxu?

Herseyaxsiolacaq (01.02.2013/00:54)Hm okkk inwaAllah ele bi wey olmaz olmaqini bele arzulamaramm
anladim,anladim.mutleq evde deyib hekime gedecem,narahat olmaga bawladim lap.twk
heyat__qisa__ (01.02.2013/00:53)he texnikomda olur praktika men unide qiyabi sayiliram emimin klinikasi var oncun orda iwdirem staj ucun bele uninin praktikasi deyil.
SiYaH~YiLDiZLaR, Hmmm anladimmm)Men onu texnikum da olaraq bilirdim demeli sehv bilmiwem ona gore biyax soruwdumqizar.
SiYaH~YiLDiZLaR (01.02.2013/00:56)Heee anladim
he texnikomda olur praktika men unide qiyabi sayiliram emimin klinikasi var oncun orda iwdirem staj ucun bele uninin praktikasi deyil.
qiyabi amma pisdir gerek oz uzerinde yaxwi mutexessis olmaq ucun coxxx caliwasan hmmm
heyat__qisa__ (01.02.2013/00:55)inweAllah.
Hm okkk inwaAllah ele bi wey olmaz olmaqini bele arzulamaramm

*-=ReSpEcT_BoY=-* (01.02.2013/00:55)sen hec indiyecen ozel klinikada kupe saldirmisan ?
nem adi klinikadi oncin dedim

))heyat__qisa__ (01.02.2013/00:57)bele daha yaxwidi axi iwdirem adi iwci medsestralardan daha cox bilirem demey olar belede hami iwci kimi gorur her iwi serbest eliyirem,oxumagada birazdan burdan cixib seherecan oxuyacam indi kefimi aciram burda,bextever olmuwamda qiyabi olasan butun gun ders oxuyasan imtahanlara girirem deye oxumaliyam hemde savad lazimdi.
Heee anladim qiyabi amma pisdir gerek oz uzerinde yaxwi mutexessis olmaq ucun coxxx caliwasan hmmm
<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 74 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 842

.gif)
...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi...
qizar.