close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Bu gün seni ifade eden cümle?Heç nə eləmədən yorulmağı nəyə borcluyam bilmirəm | SiSeRoN [Off] (25.11.2022 / 00:30)
|
Ogrswdi hech kese stupka elememiwem..hech kese..konkret guzewte getmirem . Bundan sonra demiwem qozumada almiyacam. Evvel deyirdimki yox etmeyim yaxwi dor zad.. sonra fikirlewdimki naxuy men ozumu sixim.. bundan sonra boyledir.. 4 nefere yazdimki get s... atdim bloka..dedim yigma mene..sonra 2ne yazdimki senide silecem ozunu duz emelli apar.. konkret bu yawdan sonra chondum. Atalarin bir meseli var sikenin hormeti olur hemiwe.. bunu esgerlikdede deyirdiler inanmirdim..Həyatını yaşa, yaşamağı öyrən. Gerçek uzuntu ne zaman bâslar bilirsen mi?yaşin qeder yaşamadigini âmma yaşindan çox yukun oldugunu ânladigin zâman.... Çox mənasız gün oldu,xeyli də əsəbləşdim Goresen bu dunyada insanin iç sesine gore gunah yazilir? Ürəyinnən təsdiq tapmırsa yox . Necə rahatlamışam, ara sıra lazımdı başı dincəltmək Əlim qolum quruyub elə bil, beynimi demirəm hələ, nə, niyə edirəm bilmirəm özüm ölüm, bu qədər iş güc qalıb həll olan nəsə yox, bir yığın bəhanə
Geriyə addımlamıram, uçuram | SiSeRoN [Off] (27.11.2022 / 02:00)
|
Her wey qoz kimidir)) bundan artigin gozlemirdim.
Cemi mesajlar: 3145
<< 1 ... 241 242 [243] 244 245 ... 315 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (22)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 982