close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Bu gün seni ifade eden cümle?Fikirli yazıram, sona çatanda oxuyuram, ki əvvəldə yazdığım fikri normal sonlandıra bilmirəm,düzəliş lazım olur. Bir derdime baxdim birde ümmətə...önce derdimnen utandim,sonra ozumden... | SiSeRoN [Off] (05.12.2022 / 09:05)
|
Menim derdime baxda sen(((( yeni ili hansi olkede kechireceyimi deqiq bilmirem(((bele derd olar bele jizn olar ala((SiSeRoN (05.12.2022/09:05)
Menim derdime baxda sen(((( yeni ili hansi olkede kechireceyimi deqiq bilmirem(((bele derd olar bele jizn olar ala((
Hamisi Oliqarxligin zibilleridir) | SiSeRoN [Off] (05.12.2022 / 09:15)
|
Nelli, Allah haqqi bilmirem norvech yoxsa fransa))) nedi nedi Eyfelin altinda wampan acacam))) SiSeRoN (05.12.2022/09:15)
Nelli, Allah haqqi bilmirem norvech yoxsa fransa))) nedi nedi Eyfelin altinda wampan acacam)))
Wampan açsan ele acki basindaki tixaci kiminse alnini tutmasin...oralar kalabalik olur)) | SiSeRoN [Off] (05.12.2022 / 09:26)
|
Nelli, Az ferq edir menimchun)) nedi ne dor)) ye ich kef ele)ayiq adam olacaqkiDost tanışnan Tailanda gedərik balıq tutmağa Sevgiye en cox ehtiyaci olanlar, sevilmesi enn zor olanlardir... Sevilmesi zor olanlar kim bilir kecmisde ne acilar cekdilerki kendilerini sevgiye sonsuzadek kapattilar...bunu bir dusunmek gerek. "KirmiziOda" Yaxşı gün oldu, biraz oxudum, uşaqlarnan oturduq, futbola baxdım, mərdimazarçılıq olmadan yekun oldu, şükür 
Cemi mesajlar: 3145
<< 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 315 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (22)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 252