close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Bu gün seni ifade eden cümle?Yeni həftə insallah ugurlu olar her kese ALLAH in yaratdigi bu qeder gozel dunyada belkede etdiyi tek sehv insani yaratmaq oldu. Yaratdigi en kamil,bir o qederde agilsiz varligi... belke insan olmasa dunya daha gozel idi.bu qeder ixtiralar, hunduz binalar,kesfler yox idi amma eminemki daha saf,temiz gozel idi...belke insan olmasa heyvanlar,cicekler,bitkiler,hava,su torpaq bele daha xosbext yawiyirdi indi...belkede Allah bele yatardigi insanin bu qeder ireli gedib weytanlawa bileceyini dusunmemisdi...Tanrinin yoxdan yaratdigi varliq indi dunyani yoxa surukluyur... Insan olmasa ne cennet ne cehennem ne var olan dunyaninn yox oluw axireti bele olmazdi belke. Belke insan olmasa tebilet bele bu qeder felaketlerle dunyani sinaga cekmezdi. Insan yaradiliwlarin en mukemmeli bir o qederde en murdaridir... artiq weytana bele papuc geyindiren insan bu dunyani mehv eden tek varliqdir...Bezen deyiremde bir insan dogulacagima bir cicek bir kepenek bir budaq olsaydim kaski.. kaski Niye bele acmisham axi
| Impooo [Off] (27.02.2023 / 11:52)
|
Fevral bitir deye sevindim nedense
Səsə qulaq asmiram əsəbləsmiyim deyəYorgunam cox... amma iw cox olanda meni baska fikirlerden daha cox uzaq salir... bu ceheti xosuma gelir... | Impooo [Off] (01.03.2023 / 11:30)
|
Hava super qapali mekana girmek istemeyen bir edes men. MaşAllah cox gozel havaAnlama, qavrama problemi yaranib, mentiqsiz qerarlar nece verirem | skvaznyak_ [Off] (02.03.2023 / 14:17)
|
Nelli, Bəyəndim | Impooo [Off] (02.03.2023 / 19:36)
|
Cok guzel tamam bitdi.bu kelimeler birlesdi
Cemi mesajlar: 3145
<< 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 315 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (22)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 539