Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Love_iS_EMPTY (23.09.2018/02:00)ele bildim bawqa paltardasiz
Cıbsız sortık hele gormemsem nedekı geyınmemısem
MiLYoNDa1oQLaN (23.09.2018/01:36)bilirsen, niese kend yerinde guya pul gizledirler, dowey altda) ama eve oqru girende ilk doweyin alta baxir))
İnanmırsane Elxan . ) Yastığ diyəndəki Baş tərəfdə döşəyin altında . bəlkə bir yarım kilo qəpiy var onnan əlavə. )
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Eksperd (23.09.2018/02:04)Kənd yerində yox ümumiyyətlə elədi. həmdəki biraz soyuğ olanda pullar isti saxlır onçun ordadılar altımda . )
bilirsen, niese kend yerinde guya pul gizledirler, dowey altda) ama eve oqru girende ilk doweyin alta baxir))
MiLYoNDa1oQLaN (23.09.2018/02:07)her yerde ele deyil) hamamda kafeli ele duzeltdirmiwdiki qardawim kohne evindeilk baxiwda adi kafel idi, ama elle toxunanda acilirdi) seyf zad deildi, sadece bir 2 kecpic cixmiwdi, hansi oqru hamamda pul axtarar?)
Kənd yerində yox ümumiyyətlə elədi. həmdəki biraz soyuğ olanda pullar isti saxlır onçun ordadılar altımda . )
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Eksperd (23.09.2018/02:14)Qaqaş pul olsun təki gizlətməyə nə varki . ) Ən gizlin yer elə gözqabağıdı . ) gecən xeirə
her yerde ele deyil) hamamda kafeli ele duzeltdirmiwdiki qardawim kohne evindeilk baxiwda adi kafel idi, ama elle toxunanda acilirdi) seyf zad deildi, sadece bir 2 kecpic cixmiwdi, hansi oqru hamamda
MiLYoNDa1oQLaN (23.09.2018/02:17)bu werhimmen sor hamamlarda actarilacaq atiq)) yatim gecen xeyre xalaoqli
Qaqaş pul olsun təki gizlətməyə nə varki . ) Ən gizlin yer elə gözqabağıdı . ) gecən xeirə
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Eksperd (23.09.2018/02:14)Bes hansi ogru murebbenin icinde axtarar))))?
her yerde ele deyil) hamamda kafeli ele duzeltdirmiwdiki qardawim kohne evindeilk baxiwda adi kafel idi, ama elle toxunanda acilirdi) seyf zad deildi, sadece bir 2 kecpic cixmiwdi, hansi oqru hamamda
__DeFeND__YouR__SeLF__ (23.09.2018/02:18)men)) gelecem siz terefe dian)
Bes hansi ogru murebbenin icinde axtarar))))?
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
Eksperd (23.09.2018/02:19)Biz teref qizili ora qoyur)))) puluda krasovkanin icine yerini dedim))))
men)) gelecem siz terefe dian)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (23.09.2018/02:21)it iyi verer o pul,itler o iyin daliyca duwub adami tutarlar))
Biz teref qizili ora qoyur)))) puluda krasovkanin icine yerini dedim))))
<< 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 412 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (46)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1022 / 775

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine