Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
milash (13.01.2016/23:56)Duzdu,ustelik dollar hesabinda))
Реssimist89, Evin pulu kartda olar .kartdadir,duz dedim ?)
Sene bir sirr verim?)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

Реssimist89 (14.01.2016/00:03)Ne yaxshi pul kimde olmalidir movzusunda vaxtinda demishem))
Duzdu,ustelik dollar hesabinda))Sene bir sirr verim?)
meslehetdirse ver )
milash (14.01.2016/00:09)Durnani gozunden vurursan))
Ne yaxshi pul kimde olmalidir movzusunda vaxtinda demishem))meslehetdirse ver )
Demek Allah etmemish eger kartdan pul chixaran vaxti hansisa ogru seni hedelese desi tez pullari chixar ver mene filan chetine dushsen onda kartin kodunu tersine yigmalisan.bu ekstrenniy siqnalizasiyadi.
Meselen kod 1234 durse 4321 formasinda)
Реssimist89 (14.01.2016/00:12)bunu bilirdim )
Durnani gozunden vurursan))Demek Allah etmemish eger kartdan pul chixaran vaxti hansisa ogru seni hedelese desi tez pullari chixar ver mene filan chetine dushsen onda kartin kodunu tersine yigmalisan.
kartin kodunu deyiwmek olur?
milash (14.01.2016/00:16)Olur bankomat vasitesile de deyishmek olar,post terminal vasitesile de)
bunu bilirdim )kartin kodunu deyiwmek olur?
Ne yaxshi bilirsen,men bunu bilmirdim.evezine yashli adamlara kart verende deyirdilerki kodu ustune yaz.men de her reqemden 1 reqem ashagi yazirdimki tehlukesiz qalsin)
Реssimist89 (14.01.2016/00:20)Bunu kechen il internetde paylashmishdilar,paylashmagi bir daha meslehet de gormushduler . O vaxtdan yadimda qalib.
Olur bankomat vasitesile de deyishmek olar,post terminal vasitesile de)Ne yaxshi bilirsen,men bunu bilmirdim.evezine yashli adamlara kart verende deyirdilerki kodu ustune yaz.men de her reqemden 1 req
Birde bankomatda yuxarida enli lovhe kimi yer kamera oldugunu bu yaxinda oyrenmishem. Bunu bilmirdim )
milash (14.01.2016/00:25)Son vaxtlar her kes devalivasiyaya gore dollar yigir,baha qiymete alirlar ozu de,evde de qorxa qorxa saxlayirlarki manat daha da dushse chevirib qazansinlar.
Bunu kechen il internetde paylashmishdilar,paylashmagi bir daha meslehet de gormushduler . O vaxtdan yadimda qalib.Birde bankomatda yuxarida enli lovhe kimi yer kamera oldugunu bu yaxinda oyrenmishem.
Amma en duzgun varianti ise budurki banka gedib dollar hesabi ile kart achirsan,pulunu manatla dollara yatirirsa.etibarli shekilde qalir.hem de milli bank kursu ile ucuz almsih olursan dollari.seheri gun dollardan qazansan da obmen valyuta axtarmali olmursan bankomatdan pulunu chekib xerclehirsen)
Реssimist89 (14.01.2016/00:30)Agilli meslehetdir. Yararlanmaga deyer
Son vaxtlar her kes devalivasiyaya gore dollar yigir,baha qiymete alirlar ozu de,evde de qorxa qorxa saxlayirlarki manat daha da dushse chevirib qazansinlar.Amma en duzgun varianti ise budurki banka g
Cibimiz dolu olsun )
milash (14.01.2016/00:35)Usulu bu olsa da etmemek daha meslehetdi.chunki ruzini veren Allahdi)
Agilli meslehetdir. Yararlanmaga deyer Cibimiz dolu olsun )
Inshallah shukrun ede bileceyimiz qeder ruzi verer)
<< 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 412 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (46)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1107 / 1134

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!