close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
melek olsaydin?Azerinka-SS, yo men pis biriyem waxsen
desen niye diyeremki, senin kimi gozel qiz ola ola menim heyatimda deyilsen ~A_N_T_i_K__V_A_R~, Sen pis men yaaxwi olsaydim olardim senin heyatinda.Niye? Cunki yaxwilar hemiwe pislere qismet olur. (Cox vaxt) Azerinka-SS, ele dedin kewke pis olsam dedim icimden:) ~A_N_T_i_K__V_A_R~, Realliq budur..
Hemiwe istediyimiz weylere cata bilmiyecikki. El catmaz nelerse mutleq olmalidi yoxsa heyat ozu bizimcun ele pis olar.Elcatmazda olmasa qeyri uygunsuzluq mumkunsuzluk olur. Azerinka-SS, insan elinde cox wey var herwey olmasada,senle sohbet maraglidi kewke seni qiyabi yox real tanisaydim ~A_N_T_i_K__V_A_R~, Bir wey deyim tanidigina pewman olacaqdin.Meslehet imiwki real tanimamisan. ~A_N_T_i_K__V_A_R~, Cunki qeyri mumkundu men heyatda o qeder aktiv biri deyilem ve cox gumanki senin oldugun yerlerde men yuz ilde bir olaram yayox.. Bu bir ikinci bir terefden taniwliq pis bir wey deyil eslinde ama baxir kimle harda nece ... Azerinka-SS, sen her sene yazana bele uzun uzadi metiqli yazirsan ya bu mene ayitdir?
kewke mene ayid olsa 
Cemi mesajlar: 132
<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 14 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1020 / 460