Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack (31.12.2015/02:31)He mene balacaligdan ele cox qohum Nara deyir qonsularda.Nara pisdiki beyem?
nara turmede olurblindajda olur)))adam adida nara olar)))
amma xosuma gelir Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Qiz rucnoyu cekib super kley vurdu
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_GeRuA_ (31.12.2015/02:24)Cavidandiye) prosda diremki burda çox ad dirler mene Mecnun Ferhad Kerem Romeo ve sair. özümnen soruwda)))
Axi ele yazirlar senin ucun Cavidan yazirlarda.men yazix ele bilirem Cavidandi(
Rehmettiyin_Nevesi (31.12.2015/02:35)Taxtabas menim adim lag etme
Yadima biwey duwdu :)) bir defe eskerlikdeyem qiz tutum canimazdan Onda paco_robanne niki ile gelirdim Dedim adin nedi dedi Nara. Dedim Alt Nara yoxsa ust Nara?Qiz rucnoyu cekib super kley vurdu

MiLYoNDa1oQLaN (31.12.2015/02:35)He de gordun Cavidanmis)
Cavidandiye) prosda diremki burda çox ad dirler mene Mecnun Ferhad Kerem Romeo ve sair. özümnen soruwda)))
_GeRuA_ (31.12.2015/02:36)Yoo estagfurullah Egzu billahi mine weytani recim Bismillahir rehmanir rehim
Taxtabas menim adim lag etme
Esla lag elemerem Eksine agin ele bir nemettir ki opub baliwimin altina qoyaram ki royamda haqq yolunu gorum
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_GeRuA_ (31.12.2015/02:36)Menasin bilsen? Cavid-ebedi an demekdi)
He de gordun Cavidanmis)
Rehmettiyin_Nevesi (31.12.2015/02:43)Sen hardan tapirsane bu sozleri?
Yoo estagfurullah Egzu billahi mine weytani recim Bismillahir rehmanir rehimEsla lag elemerem Eksine agin ele bir nemettir ki opub baliwimin altina qoyaram ki royamda haqq yolunu gorum
basin batsin senin
<< 1 ... 179 180 [181] 182 183 ... 407 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 451

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.