DJ_Telman (11.11.2010/21:29) Sevdiyiniz xanima Evlilik teklifini nece etseniz daha romantik alinar? ve ya oglaniniz size nece evlilik teklifi etse daha cox xoshunuza geler?
Elini tutsam,dunyanın o biri ucuna menimle beraber gelersenmi?Gozle desem, dunyanın bir ucunda meni gozleyersenmi? Denizimde fırtınalar chıxdıgında limanım olarsanmı?
Qaranlıq basdırdıgında deniz fenerim,hava achıldıgında ulduzlarım olarsanmı? Ureyimin suyu bulandıqca onu duruldacaq dermanım olarsanmı? Qapılar baglandıgında qapım ,yollar kecdiyim vaxt yolum,gizlenmek istesem divarım olarsanmı? Azadlıgım ve zindanım? Uwusem evim olarsanmı? Yorganım,ana qucagım? Sehramda suyum olarsanmi? Umidimi itirdiyim zaman umidim,sevincimi itirdiyim zaman cowqum,qelbim iwgal olunsa qelbim ve sahibi olarsanmı? Dostum,yoldawım,sirdawım,huzurum,neymetim,cennetim olarsanmı?
Veeeeee Cavab
Ureyimden tutdugunda sen, birde ellerim elindeyken, dunyanın o biri ucu da olsa gelerem seninle... Gozle desen dunyanın bir ucunda sen, ve bir ucunda men bir an bele donmerem... Esla bulandırılmayaq denizlerde fırtınalar chıxsa, Her an sıgına bileceyin limanın olmaga hazı... Ardını oxu >>
🏷 ๑۩۞۩๑_BuRaX HaRa GeDiRSe GeTSiN. ZeNCiRiNi QiRaN iTi BiR DaHa QaPiMa BaGLaMaRaM_๑۩۞۩๑
Benimle Sonuna Kadar Varmisin? He Dese, Onda Eyilib Qabaginda Bir Dene Uzuk Verirsen Ve Deyirsen Menimle Evlenerseen? En Asan, En Chox Gorduyumuz Ve En Yaxshi Usulu.