Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Senin_orxan (27.11.2010/11:45)Niye eziyyet cetdin day sual verdin.direk denen vse menim heyat yoldawim olacaqsan
agez mene ere gelursen?

oldum.gozlemirdim.gozlerim berele qaldi axi bu ilk goruwdu.inanmadim.ama o teklifi aileme bildirmeimi istedi.meni daha chox beyendiyini ve ciddi oldugunu soyledi tam qetilikle.geldim eve ama aileme demedim.chunki qerarsiz idim.sora daniwmagimiz davam etdi ve heleki daniwiriq.bacimgile demiwem ama hele mamaya,papaya dememiwem.o ise demeyimi isteir.dunen qeti qerar verdim ve teklifini qebul etdiymi didim chox sevindi.ona gorede chatdan gedirem.ve gorek sonu Inwallah ne olur.gif)

PisBebis (18.01.2011/12:44)TiTANIK boyda olmasa da ele bir yerde etmeyi duwunurem.hem de wam yemeyinde elece stol arxasinda.
aaa birde mutleq TİTANİC in muzikasi olsun
Serato (18.01.2011/13:25)ela qiz hemen. evet diyer insallah
TiTANIK boyda olmasa da ele bir yerde etmeyi duwunurem.hem de wam yemeyinde elece stol arxasinda.
şirin sozler. Ve sondada ... Esl romantik evlilik bele olmalidi
PisBebis (18.01.2011/13:27)
ela qiz hemen. evet diyer insallah
telesme hele.gerek hele qizi istediyim kimi sevim.tam arzularimin qadini ola bileceyine inanim sonra.Serato (18.01.2011/13:32)sen ele danisdin men elebildim uje qiz vartelesme hele.gerek hele qizi istediyim kimi sevim.tam arzularimin qadini ola bileceyine inanim sonra.
Onlayn Tanışlıq: 1026 / 845