Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
EVAMELISSA (23ay canim gozum indiki ekser oglanlar evlenmeye pullu qiz axtarirki onun pulunu sen dediyin kimi biriyle xerclesin))yeni 2sinide istiyirler2017/20:33)
Cetin sualdi ad deye bilmerem. Ancaq ekser oqlanlar menim fikrimle razilawar mence. Cunki oqlan esasen sadiq, seliqesi, bir baxiwdan heyat yoldawinin ne dediyini anlayan, yoldawinin problemine destek
R*A*G*I*N (23Pulu ucun qizla evlenen oqlan qorxusundan hecne ede bilmir.Masin pul erinden cixar deye2017/20:50)
ay canim gozum indiki ekser oglanlar evlenmeye pullu qiz axtarirki onun pulunu sen dediyin kimi biriyle xerclesin))yeni 2sinide istiyirler
.gif)
EVAMELISSA (23eksine elesinin bir dili olur gel goresen)))))2017/20:59)
Pulu ucun qizla evlenen oqlan qorxusundan hecne ede bilmir.Masin pul erinden cixar deye
R*A*G*I*N (23-2017/21:14)
eksine elesinin bir dili olur gel goresen)))))
baxxx onu bilmirdim .gif)
EVAMELISSA (23Sendeki mennen bew beter Spickani vur cekil dur qiraqda )2017/20:46)
Men butun qizlarin adindan yazmamişam qarişdirma.Men bildiyimi yazdim.Senin atmacana hec ehtiyac yoxdu.Beyenmirsen fikrimi oxumadan keçe bilersen.
Zarafat fason biwey elirdim :-/
Mende Prosta inglis yumorudu Heckim anlamir :-/
R*A*G*I*N (23Bawiva gelib deyesen )2017/20:50)
ay canim gozum indiki ekser oglanlar evlenmeye pullu qiz axtarirki onun pulunu sen dediyin kimi biriyle xerclesin))yeni 2sinide istiyirler
R*A*G*I*N (23Sorada deyiller Pullu Oglan axtaran qizdar menliyinizi neciye satirsiz zad )2017/20:50)

SiSeRoN (24Xasyetim kesilsin )2017/00:11)
Chekikun qiraga kotik esevkewib))
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 871

2017/20:33)