close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Heyatınızda baş veren en gülmeli ve maraqlı hadise hansıdır? | EBEDI-YUXU [Off] (16.02.2013 / 14:03)
|
CoXDuR... | CiRkiN_BiRiSi [Off] (16.02.2013 / 14:32)
|
NoreN, ))))) | Eksperd [Off] (16.02.2013 / 14:54)
|
5-10 gun bundan evvel olib ))
oz mawinim olmadiqindan, qardewimgil qonaq gelendee zad mawinin gotirib cixiram weheree qurdimii oldirmeyee ) , pravamdaa olmadiqindan waxmat atib ustinee suriremkii qayii zad iliwmesunde, inamarkadi diedee neqliatda iliwmirdii hec vaxt , ovwim mexleden cixdim ele genclike catirdimkii bir qaqaw el eledii, didim onsuzdaa bow bekar suriremdee gotirim bunudaa atim hemdee 5-10 manat pulda qazanim .D , qaqaw otirdii qabaqa yanima, otiran kimidee senedlerin gosterdii bes neqliatin iwcisiiyem zad, guzgide baxdim arxamdada neqliatin mawinii durdii ( o an 1 saniye icindee beynimden oo qeder fikir kecdikii, wtrafnoyaa getsee awaqisii 100 manat terleyecem, bez pravaa zad mawin surmey ovwiim istoriaa olacey ) borimdee otiran senedler zad istiir mendee guzgide arxaya baxiram, mawindan duwdiler neqliatin iwcileri meim mawina teref gelirler, oz mawinlarindan biraz uzaqlawan kimi atdimee 1 ree )) borimdee otiran petlee elimii zad tutir rolii zad donderir, nemme...
Ardını oxu >>Eksperd, ))) | Eksperd [Off] (16.02.2013 / 15:10)
|
aradaSIRADA (16.02.2013/15:06)
Eksperd, )))
3 ci birden tutsaydii menii cirpib mawinin senedlerin zad gotireceydilerdee, bawqaaa variant yox idi, ona goree yaxwisii ekilmek idi Eksperd (16.02.2013/15:10)
3 ci birden tutsaydii menii cirpib mawinin senedlerin zad gotireceydilerdee, bawqaaa variant yox idi, ona goree yaxwisii ekilmek idi
eceb olur sene))) | SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (16.02.2013 / 16:49)
|
Eksperd (16.02.2013/14:54)
5-10
gun bundan evvel olib ))oz mawinim olmadiqindan, qardewimgil qonaq
gelendee zad mawinin gotirib cixiram weheree qurdimii oldirmeyee ) ,
pravamdaa olmadiqindan waxmat atib ustinee suriremki
diwlemek fikri superiydiaaaVowem dersden cixmiwuq dimeli men ikinci kurs idim dostum uc. Eve geruk telebelik dovrudu telebe nece olar cibde pul para hewne yox huseyn cavidnen asta asta metro terefe geruk nese qabaqimiza 7 dene qiz cixdi heyqi hamisinin oz gozzelliyi varda paz olduq dostumnan bilara vowem minduk metroya. 28 de ikisi duwdu bizde;ayda menim xowuma gelen duwdu flan bewmekan. Bele bele uzu ezizbeyova uje 2si qalmiwdi bizde ezizbeyovda duwesiyduk ele oldiki billar duwmedi bizde nazlo dallarica nese geldik cixdiq ehmedliye bullarda biizi qirmaqcun romantike girdiler sef elemiremse direib bir saat yarim gozleduk cixan kimi yaxinlawduq yaxinlawmaqnan qizin honkur honkur aqlamaqi bir olduda ..vezieti tesevvur eluyunde) | Hesretlim [Off] (16.02.2013 / 17:50)
|
Usaqliqda meni qoyub heyetde oynamaga gedibler gelibler ki xoruz bašima hopanir yixilir yere meni o qeder dõyüb ki artiq õzü de yorulub basim gõzüm qan icinde meni gõtüb apariblar xoruz da bir müddetde yer de qalib :)))) | SiYaH~YiLDiZLaR [Off] (16.02.2013 / 17:53)
|
Hesretlim (16.02.2013/17:50)
Usaqliqda
meni qoyub heyetde oynamaga gedibler gelibler ki xoruz bašima hopanir
yixilir yere meni o qeder dõyüb ki artiq õzü de yorulub basim gõzüm qan
icinde meni gõtüb apariblar xoruz da bir m
ay seni xoruuuz ,pis xoruz
Cemi mesajlar: 74
<< 1 [2] 3 4 ... 8 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar