Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
oz mawinim olmadiqindan, qardewimgil qonaq gelendee zad mawinin gotirib cixiram weheree qurdimii oldirmeyee ) , pravamdaa olmadiqindan waxmat atib ustinee suriremkii qayii zad iliwmesunde, inamarkadi diedee neqliatda iliwmirdii hec vaxt , ovwim mexleden cixdim ele genclike catirdimkii bir qaqaw el eledii, didim onsuzdaa bow bekar suriremdee gotirim bunudaa atim hemdee 5-10 manat pulda qazanim .D , qaqaw otirdii qabaqa yanima, otiran kimidee senedlerin gosterdii bes neqliatin iwcisiiyem zad, guzgide baxdim arxamdada neqliatin mawinii durdii ( o an 1 saniye icindee beynimden oo qeder fikir kecdikii, wtrafnoyaa getsee awaqisii 100 manat terleyecem, bez pravaa zad mawin surmey ovwiim istoriaa olacey ) borimdee otiran senedler zad istiir mendee guzgide arxaya baxiram, mawindan duwdiler neqliatin iwcileri meim mawina teref gelirler, oz mawinlarindan biraz uzaqlawan kimi atdimee 1 ree )) borimdee otiran petlee elimii zad tutir rolii zad donderir, nemme...
Ardını oxu >>
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
)))aradaSIRADA (16.02.2013/15:06)3 ci birden tutsaydii menii cirpib mawinin senedlerin zad gotireceydilerdee, bawqaaa variant yox idi, ona goree yaxwisii ekilmek idi
Eksperd,)))

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
Eksperd (16.02.2013/15:10)eceb olur sene
3 ci birden tutsaydii menii cirpib mawinin senedlerin zad gotireceydilerdee, bawqaaa variant yox idi, ona goree yaxwisii ekilmek idi![]()
)))Eksperd (16.02.2013/14:54)diwlemek fikri superiydiaaa
5-10
gun bundan evvel olib ))oz mawinim olmadiqindan, qardewimgil qonaq
gelendee zad mawinin gotirib cixiram weheree qurdimii oldirmeyee ) ,
pravamdaa olmadiqindan waxmat atib ustinee suriremki

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Hesretlim (16.02.2013/17:50)ay seni xoruuuz ,pis xoruz
Usaqliqda
meni qoyub heyetde oynamaga gedibler gelibler ki xoruz bašima hopanir
yixilir yere meni o qeder dõyüb ki artiq õzü de yorulub basim gõzüm qan
icinde meni gõtüb apariblar xoruz da bir m

Elave edilmiş fayl yoxdur