canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Heyatınızda baş veren en gülmeli ve maraqlı hadise hansıdır?
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (16.02.2013 / 22:26)
))) Bawima gelen bir hadiseni daniwim. Bu hadise telebe vaxti olub. Dersden cixib Baksavet metrosu yaxinliginda doner almaq ucun novbeye dayandim. Arada bir siqaret de cekirdim ve evde bunu hec kes bilmirdi. Siqaretim var idi yandirmaga ise hec ne yox idi. Menden qabaqda olandan spicka istedim. Donende gordum qardawimdi)))))))))) Indi de tesadufi hadiselerden sohbet gedende hemiwe bu ehvalat bizde daniwilir
XANNA  XANNA [Off] (16.02.2013 / 22:28)
A_M_I_G_O, Bele tesadufler de olurmuw ))
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (16.02.2013 / 22:40)
XANNA, heqiqeten bawima gelib. buna uygun hadise bir defe uwaq vaxti olub. qardawimla bulvara getmiwdik ki, guya neqr gormeye gedirik. Uzaqdan skamyalarin birinde qara biri oturmuwdu. kursu goturduk ustune, yaxinlawanda gorduk ki, uzaq qohumumuzdur, prosto gun yazigi neter yandiribsa neqrdan ferqlenmir))))))))
XANNA  XANNA [Off] (16.02.2013 / 22:50)
A_M_I_G_O, ))))
men birinci kursda olanda bir neqr gormuwdum qizlara dedim baxin, neqr. Oglan ewitdi ele qezeble baxdiki mene. Oldum qorxudan. Sonra harda gorurdu salam verirdi, gulurdu. Men de deyinirdim sakitce, oglanlarimizda deyirdi niye eseblewirsen, ozunkulere oxwadirdaa seni )))) onda lap eseblewirdim ))
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (16.02.2013 / 22:52)
XANNA, yeqin ele bizim qohum olub o))))))))))))))))) coxlu guldum
XANNA  XANNA [Off] (16.02.2013 / 22:57)
yox, esil neqr idi, ozu de vallah dehwet qara iki, aci wokolad kimi )) oglanlarimiz meni eseblewdirmekcun deyirdiler ki, ozlerinkime benzedib seni yeqin ))

Tapdiq meselesi deki, bir refiqem vardi ona Tapdiq adinda oglan elci gondermiwdi. Qizin ondan zehlesi gedirdi. Deyirdi hele adina bax, Tapdiq, yox, bir itirdik ) Dedim ay qiz, daha tapmisandaaa, niye itirirsenki ) bu sozume o qeder gulduler
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (16.02.2013 / 23:00)
XANNA (16.02.2013/22:57)
yox, esil neqr idi, ozu de vallah dehwet qara iki, aci wokolad kimi )) oglanlarimiz meni eseblewdirmekcun deyirdiler ki, ozlerinkime benzedib seni yeqin ))Tapdiq meselesi deki, bir refiqem vardi ona T
ele adla bagli movzuda Tapdiq oxuyanda men de Itirdik fikirlewdim))))
!=!DEVIL MAY CRY!=!  !=!DEVIL MAY CRY!=! [Off] (18.02.2013 / 07:02)
 ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋
Bura danishaqcaq ele bir sheyim yoxdu.
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (19.02.2013 / 01:25)
bele hadiselerr var. amma duwunmurem ki, yazsam kimin ucunse maraqli olacaq
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (19.02.2013 / 01:34)
burda sherhleri oxumaq chox maraglidi. bezilerinin semimiyeti chox xosh gelir)
Наверх  Cemi mesajlar: 74

<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4129 / 1314