canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Heyatınızda baş veren en gülmeli ve maraqlı hadise hansıdır?
БлАтНоЙ СиМпОтЯгА  БлАтНоЙ СиМпОтЯгА [Off] (19.02.2013 / 01:35)
 ★★ По ЖиЗнИ БрОдЯгA, ПоХоДкА ГоРоДсКаЯ, СаМ СиМпОтЯгА, Но ИдЕя ВоРоВсКаЯ ★★
[B]balaca vaxtimda qardawimin barmagin uzub salmiwam baltaynan bilmedenEn pis hadise bu olub heyatimda bekede[/b]
@ayaan@  @ayaan@ [Off] (19.02.2013 / 02:18)
))
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (19.02.2013 / 08:17)
Maraqli bele bir hadise de daniwim. Demek yay aylarinda iw yoldawimla caycida oturmuwduq. Yaxin stolda 2 nefer de bakal piyvesi icirdi. Ofisanta dediler ki, eger halal sasiska varsa bizim uchun getir.
NoreN  NoreN [Off] (23.02.2013 / 01:53)
....demeli bele---bu gun seher olub.. Maśin saxladi Parkin kenarinda duśdum geirem eve...3daq yoldu cemi... Gordum bi dene qoca kiśi supurge satir.. Cox qoca idi Eli esirdi bele soyuqda bir terefden...yaxinlaśdim..demeli buna ustumde olan cemi 2mnt birde 3dana 50qep verirem goturmur ele mecbur edir supurge gotur evezine pulun...supurgede lazim dail axi mana pulu ele bele verremde... Naise axri zulumle siridi mana supurgeni.. Indi yolda man supurgeye hamida mana baxir ))))bilmirem hara atim bunu.. Eve cata catda binamizin qarśisinda gordum bi dene sel dûśube qonšunun Çeni danišib.cavan bidene Oglan da elinde cikkili rezin suyu luka itelyir tez hec Kim qiśqirmasinda)) Ele bil furset idi tez supurgeni verdime buna al tez et iśivi.sevinib aldi oda... Manda supurgeden canimi qurtardim deye yere goye sigmirada)) ne baś agridim...eve girdim 20deq kecmadi hec tik tuk qapi doyuldu oglan elinde sulu supurge ----- baci senin idiye Alda saq ol cox.... Uje eseb beynime vurub axi mundar supurgeni ge...
Ardını oxu >>
CiRkiN_BiRiSi  CiRkiN_BiRiSi [Off] (23.02.2013 / 07:12)
NoreN, Demeli Supurge seni cox istedi ayrilmaz senden ))
NoreN  NoreN [Off] (23.02.2013 / 09:43)
CiRkiN_BiRiSi, Herlendi firlandi yene qayitdi ))
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (23.02.2013 / 10:28)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
NoreN, saxla yene kimese lazim olarda,atib eleme )))
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (23.02.2013 / 10:31)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
A_M_I_G_O (16.02.2013/22:40)
XANNA, heqiqeten bawima gelib. buna uygun hadise bir defe uwaq vaxti olub. qardawimla bulvara getmiwdik ki, guya neqr gormeye gedirik. Uzaqdan skamyalarin birinde qara biri oturmuwdu. kursu goturduk
Allah seni guldursun ))))))
Herseyaxsiolacaq  Herseyaxsiolacaq [Off] (24.02.2013 / 01:18)
maraqli werhler var.
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (24.02.2013 / 13:28)
Dunen iwimizin yaxinliginda cavan oglan elinde telefonu qurdalayirdi ve menim yaxinligimda stolba (direk) ile toqquwdu. Dedi bagiwlayin)))) Baxib gordu ki, direkdir. Ne qeder guldum eee)))))))
Наверх  Cemi mesajlar: 74

<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4132 / 1304