close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Ağcaqanadla mübarizəDeyirem axi dishilerdi cuman ustume sen deme,men de sniper kimi tepesinnen vururdum, day ince zerbelernen qiracam | Umeyya [Off] (25.10.2022 / 21:57)
|
Nelli (25
2022/19:59)
[color=#980000]Bir yazida oxumusdumki agcaqanaqlarin bizi sancib sancmayacagini bedenimiz mueyyen edir...eger beden qoxumumuz agcaqanadi celb edirse o bedennen yan kece bilmir.diwi agcaqanaqlar hava i
))))))indi bele cixir ki erkekler diwileri diwiler ise erkekleri diwleyir)))))))) anlamadim | Umeyya [Off] (25.10.2022 / 21:59)
|
Men ise tamam bawqa sinaqda kecib huni musbet resuslu qani olan insana deyir menfi qani olan insana deymir hec vaxt.Bir qohum var qani menfidi deyir ki mene hec vaxt günü deymir soruwdum deyir qanim acıdı ona göre))) amma bilmirem duzdu ya yox melumat goreUmeyya (25
2022/21:57)
))))))indi bele cixir ki erkekler diwileri diwiler ise erkekleri diwleyir)))))))) anlamadim
)) Yox erkek agcaqanadlar yetkinlesenden sonra cicek wiresi ile qidalanir.... diwleyenler disilerdir. Insan ve heyvan qani ile qidalananNelli (25
2022/22:07)
)) Yox erkek agcaqanadlar yetkinlesenden sonra cicek wiresi ile qidalanir.... diwleyenler disilerdir. Insan ve heyvan qani ile qidalanan
Halal sud emmish qan tapmiaham deyib cunurlar adamin ustune , gozu cixsin , get erini dishde de denen,ne cunursan xaxin kisilerineBele bele aileler dagilir da agcaqanadlarda !=!DEVIL MAY CRY!=! (25
2022/22:36)
Halal sud emmish qan tapmiaham deyib cunurlar adamin ustune , gozu cixsin , get erini dishde de denen,ne cunursan xaxin kisilerine
ancaq kisileri dislemirki .... cazib gelen haminiNelli (25
2022/22:39)
ancaq kisileri dislemirki .... cazib gelen hamini
Ara sira qadinlaridishleyirler ki goz qaytarsinlarda , olar da az bilmir ki!=!DEVIL MAY CRY!=! (25
2022/22:40)
Ara sira qadinlaridishleyirler ki goz qaytarsinlarda , olar da az bilmir ki
Seni disleyen agcaqanadlar 100% goz qaytarma ozelliyine sahib olur o an))Nelli (25
2022/22:53)
Seni disleyen agcaqanadlar 100% goz qaytarma ozelliyine sahib olur o an))
Hele biri disilere deyir ki,az bax gor ne tapmisham, erine deme ge bura )
Cemi mesajlar: 120
<< 1 ... 9 10 [11] 12 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 515