Son 10 mövzu
Ağcaqanadla mübarizə | ~_DemounT_~ [Off] (24.04.2018 / 23:20)
|
Sichanlarnan apariram men) | @Manitou@ [Off] (28.08.2018 / 19:53)
|
O gece yatirsan uzundeki agcaqandlari shilleyle sharta-shart shilleliyirsen, seher durub gorursenki balishinda qan izleri ve pirttanagi chixmish, quruyub qaxa donmush agcaqanadlar var. Oyy blee dehshet, esl facie, agcaqanad qatili yobana ))
Hara baxir flora ve fauna keshikchileri naxuy bleet)Soyushe reaksiya vermeyen yegane varliqlar )) | gozel@ayka [Off] (28.08.2018 / 20:37)
|
Derman | Sarkazm* [Off] (28.08.2018 / 20:53)
|
O gun yatanda o qeder qulagimin dibinde vizdadi ki,elim de gelmedi vurmaga,baxdim qonub divara menim qanimi dasiyir damarinda,qeherlendim getdim balkona kofe icmeye,bir de gordum geldi qondu elimin ustune dile gelib dedi ki bes bizi de qinamayin da,qarisqa kimi pesoka qende dadanmiriq ki,qan sohbeti eleyirsen dedi menle? Dondum qaldim yerimde,dedim ala sen xestesen,qayitdi ki bozarma ee ustume ne qisqirirsan,elimi qaldirdim ki vurum,ucdu getdi | @Manitou@ [Off] (28.08.2018 / 20:56)
|
Dishi agcaqandlar cazibedar olur, erkeyleri öldürün bleet)Qanımı icennen sonra qiymiram öldürüm ) | Eksperd [Off] (28.08.2018 / 23:01)
|
mene deymediyce hecne elemirem) oki biri soxdu vso) durub hamsinin neslinin aqzin skirem)))) buna gore bir defe otaqin aboyu deyiwilib)
qan izlerne gore yebi)o qeder aciyamki agcaqanadlarda deymir mene))) 
Cemi mesajlar: 120
<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı