Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
XANNA (20.02.2013/14:03)Bax ele buna gore heqiqet insana belli olmadigina gore insan hemiwe axtariwdadi. Kimse hipetenuzun kvadratinin katetlerin kvadratlari cemine beraber oldugunu kewf edib ama bunu kimse yarada bilmez. Insan bunu derk etmediyi ucun buna mocuze adi verir.
Anladim. Buna istinad etsek, bu tip heqiqetler coxlugunda yawayiriq. Hansi ki, bizden asili olmadan varlar, deyiwilirler, hetta yoxa da cixa bilirler.
Ardarazli (20.02.2013/14:17)Ele men de onu demek isteyirdim ki, heqiqet gercekten geniw, daha dogrusu sonsuz bir mevhumdur. Hansi ki, bir insan digerine gunlerle neyise subut etmeye caliwsa da, sohbet bitdikden sonra, qarwi teref onu yene qismen deyilen kimi,, esasen ise qebullanmaq istediyi kimi gorecek ))
Bax ele buna gore heqiqet insana belli olmadigina gore insan hemiwe axtariwdadi. Kimse hipetenuzun kvadratinin katetlerin kvadratlari cemine beraber oldugunu kewf edib ama bunu kimse yarada bilmez.
Ardarazli (20.02.2013/14:24)yene de nisbilik .......
XANNA, Dunyanin taninmuw dahileri meselen Eynwteyn 5 elm uzre doktorluq mudafie etmiwdir hemcinin Kant ama olarda cuzi bir weye nail olmuwlardi. Sinergetika uzre doktor olsalarda ozleri etiraf edible
XANNA (20.02.2013/14:21)Tamamile dogrudur.
Ele men de onu demek isteyirdim ki, heqiqet gercekten geniw, daha dogrusu sonsuz bir mevhumdur. Hansi ki, bir insan digerine gunlerle neyise subut etmeye caliwsa da, sohbet bitdikden sonra, qarwi tere
sen deyen duzdu etrafimizdan chox shey qazanirig. ancag her sheyi yox. tek ozumuzun ustune qavramagchun chox shey dushur, chox heqiqeti ozumuz qavramaliyiq. etraf bu movzuda insana ancag danishmaga soz oyrede biler.
<< 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 430

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ