canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hansı istifadeçini yaxından tanımaq isteyirsiniz?
Eksperd  Eksperd [Off] (12.10.2015 / 01:52)
Black_Attack (122015/02:47)
sadece burdan.qucaqliyib.aqlamali.qizdarnan tanish olmisham.o vadt))))
biriynen o vaxt formdan taniw olmiwdim, taza nik idi gelen kimi qonmiwdim ustine it ilnin sohbetidi 3 ildende cox vaxt olardi, weklin gondermedi dedi ge gorwey pramoy, azadliq metrosnun ustunde , ovwim menede deerdiki gozel deylemde, mende fikirlewdimki ala indi gozel deyil adi qiz olarda, qardawim qiz geldi, guya 1 saat vaxti vardi obed vaxti gorwib gezeciydiy) salamlawduq didim menim iwim var donib getdim ozimnen asli olmayaraq) sonra geldim fikirlewdimki ala ne ewwey adamam niye ele etdim, ama etaqa qiz sozle iwade edilmeyecek qeder eybecer idi)) bakimbord biq zad ))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (12.10.2015 / 01:57)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Eksperd (122015/02:52)
biriynen o vaxt formdan taniw olmiwdim, taza nik idi gelen kimi qonmiwdim ustine it ilnin sohbetidi 3 ildende cox vaxt olardi, weklin gondermedi dedi ge gorwey pramoy, azadliq metrosnun ustunde , ovwi
o vaxt 2006 ci ilin.sobetin danishiramm bu bigazin.xod geden.vaxtidi orda.bi.rafael.atdi.ushhaq vardi.qaqash kankrer simpotyagaydida voshem. damashniya.yiqdiki Alish gel.bes qiznan.tanisj.olmishamm gorushey elemedim.tembelliy getdkm.qarayevdeyik bunnann dushuruk.meteoya bu qizi gordu reski ay ble.qishqirib. ashdadi.qacmaq))))))senol tutub qaldim))))qiz gombjl.shirkn qiz idj.ama cox.gombul.idide))))qiza didimki.sen.mem gorum.baqishda deyesen.kimise.gordu.utandi.qacdi gedim.gorum.ne.meseledi)))
Eksperd  Eksperd [Off] (12.10.2015 / 01:59)
Black_Attack (122015/02:57)
o vaxt 2006 ci ilin.sobetin danishiramm bu bigazin.xod geden.vaxtidi orda.bi.rafael.atdi.ushhaq vardi.qaqash kankrer simpotyagaydida voshem. damashniya.yiqdiki Alish gel.bes qiznan.tanisj.olmishamm go
yo bu gombul deildi)) ama cox eybecer idi) duzdi ee mende bele gotdi bawdi simpoticni delem, ama qaqaw oni yanma vurub wehere cixsedim qiraqdan dost taniw gorub kankret qizin yaninda gelib uzme tuprerdida )))))))))))))
Black_Attack  Black_Attack [Off] (12.10.2015 / 02:01)
Eksperd, men ele hereket elememiwem elemeremde ne.bilime men.insanlara.qarshi.cox.hessasam)
Eksperd  Eksperd [Off] (12.10.2015 / 02:04)
Black_Attack (122015/03:01)
Eksperd, men ele hereket elememiwem elemeremde ne.bilime men.insanlara.qarshi.cox.hessasam)
mende kimisa gorniwine gore ele salan ya eskilden deleme etaqa, ama o an tekere duwdum , salamlawduq, dedim vaxtun azduda senin sonra zenglewib gorwerik) dondum arxama baxmadan getdim ))) sonra oz ozliimde pewman oldum ama tam semimi derem ozim olum
Black_Attack  Black_Attack [Off] (12.10.2015 / 02:06)
Eksperd, senol bi.qiz var.idi.gombiles.burda adminka))))iki degeden bir gwlirdi uniye.yanima hecne.deyemmirdim)))
-D_E_L_Y_A-  -D_E_L_Y_A- [Off] (12.10.2015 / 06:40)
Eksperd (122015/02:00)
hamvuzu senooooool, sumeyadan bawqa
kilom az olsada dawim agirdi get bala get topunla demirem bir bawa ozunle oyna ok piwik sohbeti etme.
БаКыНeЦ  БаКыНeЦ [Off] (14.10.2015 / 11:26)
[B]hec kimi[/b]
Bu_Tarz_Benim  Bu_Tarz_Benim [Off] (14.10.2015 / 11:29)
Xamini
Black_Attack  Black_Attack [Off] (14.10.2015 / 12:14)
Bu_Tarz_Benim (142015/12:29)
Xamini
vapcapivi de canim)))
Наверх  Cemi mesajlar: 1117

<< 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 112 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3430 / 1675