canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Hansı istifadeçini yaxından tanımaq isteyirsiniz?
Azerinka-SS  Azerinka-SS [Off] (15.02.2018 / 00:57)
 Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.!
MoNaCo_FrAnCe (15.02.2018/00:55)
Sen korsan gozlerin yaxsi gormur
Deyerdin day menem de.
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (15.02.2018 / 01:00)
 ......M.O.N.A.C.O...F.R.A.N.C.E......
Azerinka-SS (15.02.2018/00:57)
Deyerdin day menem de.
Yox ewi men olsaydim cehd ederdim..prosta sen korsan..qelbinde kordu gozlerinde.ozvu duwunmeyden ozve aid torpaq alib ev tikmisen oz icinde
Azerinka-SS  Azerinka-SS [Off] (15.02.2018 / 01:01)
 Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.!
MoNaCo_FrAnCe (15.02.2018/01:00)
Yox ewi men olsaydim cehd ederdim..prosta sen korsan..qelbinde kordu gozlerinde.ozvu duwunmeyden ozve aid torpaq alib ev tikmisen oz icinde
Yaxwi benzetmeydi..
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (15.02.2018 / 01:02)
Azerinka-SS (15.02.2018/01:01)
Yaxwi benzetmeydi..
Hebsxanada yawayanlar senen daha rahat idare eder ozunu neinki sen ve ic uzun
Azerinka-SS  Azerinka-SS [Off] (15.02.2018 / 01:07)
MoNaCo_FrAnCe (15.02.2018/01:02)
Hebsxanada yawayanlar senen daha rahat idare eder ozunu neinki sen ve ic uzun
Bele pis cixsada deyecem icimi gormusen..?!
Yada menim neyim seni yandirib ki cowmusan icin doluymuw nece vaxtdi yoxam burda doldurmusan.
Yoxsa axirinci sohbetim xowva gelmedi.? Hm?
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (15.02.2018 / 01:10)
Azerinka-SS (15.02.2018/01:07)
Bele pis cixsada deyecem icimi gormusen..?!Yada menim neyim seni yandirib ki cowmusan icin doluymuw nece vaxtdi yoxam burda doldurmusan.Yoxsa axirinci sohbetim xowva gelmedi.? Hm?
Sualli cvbli dialoq yaradib qiraqa cekimle..gorduklerimi ifade etmeyim duz olmasaydi benzetilme ureyince olmuyub gulmezdin...2cisideki axirinci defe ne sohbet etmisen etmemisen onun bu sualla elaqelendirmediyim kimi sende elaqelendirme.eger elaqelendirseydim inboxunda muzakire ederdim burda yox...i sen beli her cehetden kor insansan.
Azerinka-SS  Azerinka-SS [Off] (15.02.2018 / 01:13)
MoNaCo_FrAnCe (15.02.2018/01:10)
Sualli cvbli dialoq yaradib qiraqa cekimle..gorduklerimi ifade etmeyim duz olmasaydi benzetilme ureyince olmuyub gulmezdin...2cisideki axirinci defe ne sohbet etmisen etmemisen onun bu sualla elaqelen
Sen menim kor oldugumu deyirsense onda deqiq bilirsenki kimleri olsada gormezden gelirem. Hemin adamlara kor gorune bilerem he...
Dalwe mne ne interesno kto cto dumaet...kto cto skajet

ya sam sebe znayu
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (15.02.2018 / 01:16)
Ne edirsen ozun ozve edirsen...bunu gec derk eder sen eqoda ve ancaq eseblerini tetmin ederek daniwiq terzi formalawdiran xaraktere malikler..
Azerinka-SS  Azerinka-SS [Off] (15.02.2018 / 01:20)
MoNaCo_FrAnCe (15.02.2018/01:16)
Ne edirsen ozun ozve edirsen...bunu gec derk eder sen eqoda ve ancaq eseblerini tetmin ederek daniwiq terzi formalawdiran xaraktere malikler..
Koram? Lap yaxwi. Eqoluyam? Cox gozel. Burnumdan uzagi gormurem? Mene qebuldu. Vecsizem ? Hec kim maraqli deyil deye ozumden razi gorunurem?gorunmurem narazi olmagima sebeb yoxdu Bu lap ela .Xowuvuza gelmir? Siz de menim etdiyimi edin. Vecinize almiyin her ortaliga dediklerime de buyruq olmuyun.. Eger bacarsaz

deyiş. Azerinka-SS (15.02 /01:20) [1]
MoNaCo_FrAnCe  MoNaCo_FrAnCe [Off] (15.02.2018 / 01:25)
Azerinka-SS (15.02.2018/01:20)
Koram? Lap yaxwi. Eqoluyam? Cox gozel. Burnumdan uzagi gormurem? Mene qebuldu. Vecsizem ? Hec kim maraqli deyil deye ozumden razi gorunurem?gorunmurem narazi olmagima sebeb yoxdu Bu lap ela .Xowuvuza
Neyse..coxda sevinmeki vece alindigina gore bu dialoq yaranir yada onemsenildiyine gore.sadece muzakiredi ve senin yerindede her qiz menim yerimdede her oglan ola biler ve tam tebii haqqidir haminin muzakire edilmeside etmeside .cunki bu sosial webekedi..sosiallll...quw tutmaga oglan tutmaga gelenler bunu derk etmedikce ele coxunun beyninde ne sosialliq olacaq nede insanlara qarwi anlayiw hormet..poka kor!)
Наверх  Cemi mesajlar: 1117

<< 1 ... 77 78 [79] 80 81 ... 112 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (3)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3493 / 1575