Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
((Aylin)) (27.02.2013/01:22)Eslinde menim fikrim tam bawqadir ve bawqa fikri catdirmaq istiyerdim.O zaman bu movzuda heqiqeten fikrim ozumde qalsa yaxwidir.Allah komeyinde olsun her zaman.Allah amaninda.
CanMen hemise verdiyim qerardi sozdu onu tuturam bashqa nik acmaga qeti heves de yoxdur)
_~XEZAN~_ (27.02.2013/01:25)Yox az maz da olsa basha dushdum seni men..
Eslinde menim fikrim tam bawqadir ve bawqa fikri catdirmaq istiyerdim.O zaman bu movzuda heqiqeten fikrim ozumde qalsa yaxwidir.Allah komeyinde olsun her zaman.Allah amaninda.
Prosto bu son gunlerde bezi yashadiqim nelerse meni deyisib yani day kimese neyise aydinliq getirmirem he bu son yazdiqimin da senle elaqesi yoxduya pis anlama
.gif)
Sen de Allaha emanet ol..ozunden muqayet ol
.gif)
[/b]TULYAQA (27.02.2013/01:31))))) ged yat , iwden qalarsan ))
[B]kim gedirse gelsin sarilaq qucaqlawaq yola salaq)bizde cixib gedib yataxda))seher iwe getmeliyik axi
((Aylin)) (27.02.2013/01:28)Pis anlamadim.Tewekkur edirem
Yox az maz da olsa basha dushdum seni men.rosto bu son gunlerde bezi yashadiqim nelerse meni deyisib yani day kimese neyise aydinliq getirmirem he bu son yazdiqimin da senle elaqesi yoxduya pis anla
XANNA (27.02.2013/01:32)[B]Xanna en duzgun secim eliyirsen etaga.menim iradem catsa mende gederem bu deyqe.ama biliremki gedib sabah bawqa nik acib qayidacam.
)))) ged yat , iwden qalarsan ))
Get sene bol ugur heyatinda.her wey ureyince olsun.
Allaha emanet ol cunki o bizlerden ferqli olaraq emanetine hec vaxt xeyanet elemez..[/b]
A_M_I_G_O (27.02.2013/01:32)He
((Aylin)), dogurdan gedirsen????
.gif)
((Aylin)) (27.02.2013/01:37)[B]yaxwi eliyisen
He
[/b]<< 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1078 / 646

rosto bu son gunlerde bezi yashadiqim nelerse meni deyisib yani day kimese neyise aydinliq getirmirem he bu son yazdiqimin da senle elaqesi yoxduya pis anla